Pelegrini o Nastasiću, Boniju, Barseloni...

Autor: Beta Beta
petak 09.01.2015.
16:32
Izvor: Beta

Trener Mančester Sitija govorio je o predstojećem meču sa Evertonom, ali se osvrnuo i na transfer Matije Nastasića.

Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev
Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Trener Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je danas da će srpski fudbaler Matija Nastasić napustiti taj klub jedino u slučaju dobre ponude.

Britanski mediji su prethodnih dana pisali da je Nastasić na izlaznim vratima Sitija, kao i da je za njega zainteresovano nekoliko klubova, među kojima je i nemački Šalke koji se javio kao najozbiljniji.

Takođe, u istoj poziciji nalazi se još jedan fudbaler šampiona Premijer lige, Skot Sinkler.

"I Nastasić i Sinkler rade sa nama bez ikakvih problema. Oni su deo ekipe. Videćemo da li će biti dobrih ponuda i za njih i za klub. Ako ih ne bude, oni ostaju ovde", rekao je Pelegrini, prenosi BBC.

Mančester Siti u poslednje vreme ima dosta problema s povredama napadača, a novinare je zanimalo da li će ekipu pojačati napadač Svonsija Vilfred Boni.

"Odgovoriću vam na to pitanje kada budem imao više informacija. Mi smo prethodnog meseca analizirali situaciju i shvatili da nam je potreban jedan napadač. Trenutno razmatramo ko je najbolja opcija za nas", kazao je on.

Na pitanje novinara da prokomentariše medijske navode da će napustiti Siti i preuzeti Barselonu, Pelegrini je rekao da je srećan u Mančesteru i da ne razmišlja o preuzimanju katalanskog kluba.

Njegova ekipa sastaće se sutra sa Evertonom u 21. kolu Premijer lige.

"Očekuje nas težak duel s Evertonom. Oni možda nisu u najboljoj formi, ali imaju veoma dobru ekipu. Ukoliko želimo da nastavimo niz dobrih rezultata moraćemo da odigramo na veoma visokom nivou, kao i svaki meč u poslednje vreme", kazao je Pelegrini.

Šampion Engleske je u poslednjih 11 utakmica upisao devet pobeda i trenutno deli prvo mesto sa čelsijem u Premijer ligi sa po 46 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el mariachi
Friday, 09.01.2015
18:07

u svakom slucaju matiji je sigurno mjesto u prvih 11 schalkea jer je za 3 klase bolji od santane.