Pelegrini: "Ništa nije gotovo"

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.02.2016.
11:01
Izvor: Beta

Menadžer Mančester Sitija izjavio da je zadovoljan pobedom u Kijevu protiv Dinama, ali da se njegova ekipa još nije plasirala u četvrtfinale Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Martin Rickett/PA
Beta/AP Photo/Martin Rickett/PA

Povezane vesti

Mančester siti pobedio je sinoć u Kijevu Dinamo sa 3:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona i napravio veliki korak na narednoj rundi.

"Veoma sam srećan pošto smo ostvarili dobar rezultat. Duel još nije završen, ali pobeda od dva gola prednosti na gostujućem terenu je veoma dobra stvar.

Moja ekipa je igrala dobro i napravila je mnogo šansi. Još ništa nije gotovo, ali treći gol nam je ulio veće samopouzdanje pred revanš"
, rekao je Manuel Pelegrini.

Revanš utakmica igraće se 15. marta na' Etihadu'.

Dinamo nije igrao takmičarsku utakmicu još od 9. decembra i utakmice sa Makabijem iz Tel Aviva u Ligi šampiona pošto je pauza u ukrajinskom prvenstvu, a trener ekipe iz Kijeva Sergej Rebrov rekao je da to nije uticalo na njegove igrače.

"Nije uticala pauza već to što smo igrali protiv jednog od najboljih timova Evrope. Moji igrači su bili malo nervozni, prvi put su igrali u osmini finala i to se osetilo. Kada je Siti postigao gol izgubili smo samopouzdanje", rekao je Rebrov.

"Međutim, kada smo postigli gol ponadali smo se da možemo da se vratimo u utakmicu. Imali smo šanse, ali nismo mogli da postignemo drugi gol"
, dodao je Rebrov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Novak Djokovic1
Thursday, 25.02.2016
13:39

Bice zanimljivo gledati Siti u cetvrtfinalu, ipak je to njihov najveci uspjeh.

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 25.02.2016
18:23