Pelegrini, nemoj da ljutiš Van Gala!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 20.07.2015.
14:00
Izvor: Sportske.net

Komšijski rat na pomolu, nismo sigurni koliko je pametno Manuelu Pelegriniju da se zamera 'čeličnom Holanđaninu'.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Siti tihuje u ovom prelaznom roku, Fabijan Delf i Rahim Sterling nisu ispunili očekivanja na koja su nas poslednjih godina navikli, a navijače tog kluba razmazili, bogati šeici.

Ipak, leto je tek počelo, vreline tek dolaze.

Dok je Mančester Junajted u petoj brzini i dok svoja poslovanja nakon Depaja, Šnajderlina i Švajnštajgera lagano privodi kraju, Mančester Siti se tek budi.

Ono što posebno upada u oči jeste pravac i smer kojim je krenuo Siti, a koji se nikako neće svideti Luju Van Galu.

Ed Vudvord je danas objasnio kako funkcioniše detaljno razvijen sistem praćenja potencijalnih pojačanja u Junajtedu, Siti je krenuo kraćim putem, samo prepisuje od komšije.

Tako, u engleskim medijima danas informacija da Pelegrini u svojoj poteri za rešenjem u defanzivi ima nameru da kontaktira Serhija Ramosa, ali i Otamendija, dva fudbalera sa kojim se poslednjih dana i nedelja učestalo u vezu dovodi Mančester Junajted.

Pelegrini dobro poznaje Serhija Ramosa, koga je vodio jedan kratak period u Realu, a komentare i navode da bi mogao da obnovi saradnju sa španskim fudbalerom nije želeo da komentariše.

Mediji smatraju da bi decidno demantovao da priče nisu tačne, bar nekim delom.

Elem...

"Ne želim da komentarišem glasine. Potrudićemo se da tokom leta pojačamo tim, videćemo koji će to fudbaleri doći u Siti.", tajanstven je bio Manuel Pelegrini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 20.07.2015
15:47

dokle god MU ima LVG nece uzeti nijedan trofej da se ne lazemo,on svaku ekipu unazadi,to sto je uradio na SP 2014 sa Holandijom je za pohvalu,ali imao je i odlicne igrace na svakom delu terena,sto nema u MU,a kupuje igrace i kasnije posle jedne sezone vec prodaje...sada hoce i Bejla za 90 miliona funti,gde mu je mozak xD?

avatar
scylla98
Monday, 20.07.2015
16:19

Hoce Bejla za 90M? Jesi siguran? Verujes u sve sto novine napisu? To su sve gluposti, ako nije zvanicno, onda ne veruj!

avatar
scylla98
Tuesday, 21.07.2015
13:09

Los trener? Ne verujem da je los, nego vi mnogo ocekujete od njega, sta ste zeleli vi, trplu krunu u 1.sezoni? E pa ne moze tako, kao sto je i rekao, dajte mu 3.godine i donece titule i uspeh. Ne moze to odmah, sad je u pitanju rekonstruckija tima. Videcemo ovu sezonu, ocekujem uspeh i da dokaze Van Gal svima!

avatar
Tuesday, 21.07.2015
11:41

mozda ima neke istine mozda ne,ali naravno ne verujem dok Bejl ne potpise :D drugo zeli on i Milera,makar tako se pise,e sada ako za njega ono sto se pise nudi silne pare xD ali sve u svemu los trener,po mom misljenju odlican da vodi zvezdu u drugoj ligi :D

avatar
Ole Gunar Solšer
Monday, 20.07.2015
16:35

U Holandiji je imao odlicne igrace na svakom delu terena dovoljno si rekao tom recenicom pa za Indija, Janmata, Clasija, de vraja niko nije cuo pre toga

avatar
Monday, 20.07.2015
15:27

Slobodno nek' ih kontaktiraju, neko od njih dvojice sigurno dolazi u Junajted. Iskreno, više bih voleo da to bude Otamendi, ali ni Laporte ili Ramos ne bi bile loše investicije. Niko nije lud da izabere Siti pre Junajteda.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 20.07.2015
16:43

Slazem se sa tobom.

avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 21.07.2015
14:06

Ramos je jasno rekao da razmatra samo Junajtedove ponude

avatar
Monday, 20.07.2015
20:48
avatar
Volim nogomet
Monday, 20.07.2015
15:25

Ramos će im teško doć možda bolje da se okrenu odma Otamendiju.

avatar
Monday, 20.07.2015
16:59

I za Otamendija je ista priča.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Monday, 20.07.2015
17:34

Samo brata Ajmerika i cepaj!

avatar
mrancic
Monday, 20.07.2015
15:06

Navikao covek da mu se kupi sve sto pozeli.I zamislite sad kupuje i Mancester junajted!.U januaru leti van.Sa parama koje je potrosio,trebalo bi lagano da osvoji premijer ligu.Ipak je to bez obzira na napredak u poslednje cetiri godine manji tim od Celsija,Junajteda i Arsenala pa mozda i od Liverpula.Pogotovo sto je Lazar markovic pustio bradu.Tesko si ga premijer ligasima naljutio se.

avatar
Ole Gunar Solšer
Monday, 20.07.2015
14:47

Hahaha pa Otamendi ili Ramos da biraju izmedju Citija i Junajteda a da izaberu Citi hahaa smesni su Junajted je za njih institucija.

avatar
Milenko Maksimovic
Monday, 20.07.2015
14:04

Haha ramos u sitiju ili otamendi.ma dajte nemoj te vise pisat traceve..ko kurik.otamendi do 25jula bice zvanicno igrac jun a debitova ce mozda cak i protiv barse. Sam je rekao da nece da se vrati u spaniju i da mu je san da igra za veliki mancester junajted

avatar
Misosesic
Monday, 20.07.2015
14:26

Nadam se da si upravu.Ali pare cuda rade.

avatar
Misosesic
Saturday, 25.07.2015
14:44

Da ManUTD mora da nudi velike plate ali samo kad se umjesaju Real,Barsa,Bajern a ManCiti im cak i nakon one katastrofa sezone nije konkurent jednostavno ManCiti nije taj brend nema tu istoriju taj draz a o broju navijaca i svetskoj popularnosti i prepoznatljivosti brenda necu ni da pricam tu je ManUTD rame uz rame sa Realom i Barsom cak ima vise navijaca u svetu od Reala i Barse.Zato sam napisao pare cuda rade zato sto je ovde bitka za Ramosa u ovoj vesti izmedju Citija i Junajteda u oba kluba bi bio starter i nosilac odbrane u takvom slucaju jedina sansa za Citi je da ponudi vise para da bi Ramos presao kod njih.nnI samo za kraj ali budi iskren ne znam za koji klub navijas ali reci mi da tebi ponude ManUTD i ManCiti iste plate isto mesto u timu gdje bi ti presao?

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 25.07.2015
00:53

Naravno da razumem i sve to što ti pričaš ima savršenog smisla, samo hoću da kažem da je odlaskom Fergusona i onom neuspešnom Mojesovom sezonom koja nije obezbedila Ligu Šampiona i Mančester Junajted u poziciji da mora da nudi velike plate igračima kako bi ih doveli/zadržali.

avatar
Misosesic
Friday, 24.07.2015
21:12

Brat Makelele zar nije logicnije preci u ManUTD klub sa ogromnom tradicijom i brojem titula i navijaca nego u ManCIty koji do prije 10 godina nije postojao na fudbalskoj mapi Evrope?Ali upravo zbog tih para od nafte fudbaleri prelaze u ManCiti zbog mogucnosti Citija da nudi ogroman novac jer koliki god ManUTD prihod imao on zavisio od svog prihoda ManCiti nema tu brigu njihov prihod ne zavisi od broja:navijaca,prodanih karata,dresova i osvojenih trofeja njihov prihod zavisi od seika i sponzorskih ugovora sa bratskim kompanijama.O tome sam ti govorio zasto je jako bitno kako klubu nabavlja novac za transfere i plate igraca.Pare cuda rade zato sto ManCiti ne moze da parira ManUTD-u,Barseloni,Real Madridu,Bajerenu i ostalim velikanima prilikom dovodjenja igraca kad bi ponudili iste uslove(platu,status u timu)pa oni moraju da povecaju ponudu(platu)zeljenom igracu da igraca nagovore da predje u ManCiti.Razumes li o cemu ti pricam i sta sam hteo da kazem?

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 24.07.2015
01:05
avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 22.07.2015
00:59

Ok, ajde da kažemo da si u pravu, ali zašto si onda napisao ''pare cuda rade'' ako priznaješ da Mančester daje veće plate ? Zar onda pare ne čine čuda upravo u korist Mančestera ? Opet me teraš da naglašavam da ne osuđujem ništa što radi Mančester, već samo ističem da je ono što ti pričaš kontradiktorno.

avatar
Misosesic
Tuesday, 21.07.2015
22:20

Znaci tebi je nebitno da li fudbalski klub zaradjuje pare na fudbalu pa ih trosi na ogromne plate ili na nafti pa ih trosii na fudbalu.Kako ti ne kontas da Celzi i City i PSG trose mnogo vise nego sto zaradjuju zato su uvek na ivici FFP-a dok velikani fudbala Real,Barsa,Bajern,ManUTD imaju ogromna primanja i oni su u stanju da daju tako velike plate zato sto mnogo zaradjuju.Pa ti poredis Manchester City koji je prosle godine imao prihod od 346.5m funti(i to ko zna kako) i Manchester United koji je u 2014 imao prihod od 433.2m funti a jos nisu igrali LS.Zar nije sasvim logicno da ManUTD daje vece plate od Citija kad je puno vise i zaradio?

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 21.07.2015
17:39

I kako je relevantno za našu raspravu kako su ti klubovi došli do novca ? Ovde se ne raspravlja o tome, niti o veličini klubova. Kao što sam rekao, ja veoma gotivim Mančester Junajted, ali oni daju ogromne plate igračima u poslednje vreme i ako misliš suprotno u velikoj si zabludi. Samo uporedi platnu strukturu Čelzija i Mančestera i videćeš o čemu pričam. Najlakše je vrteti priču o trofejima, ali ona nema NIKAKVE veze sa onim što si ti napisao prvobitno; ''pare cuda rade'' - pa iste pare će dobiti u Junajtedu i u Sitiju, kakve veze ima to koji je klub veći i trofejniji i kako je zaradio pare ?

avatar
Misosesic
Tuesday, 21.07.2015
01:26

Brat Makelele Vi non stop poredite ManUTD sa Celzijom i Citijom po trosnji i platama ali druze ManUTD te pare zaradjuje na fudbalu i ok je da ih trosi u fudbalu dok Celzi,Citi i ostali novo komponovani klubovi pare dobijaju od bogatih vlasnika bez ikakvog pokrica i bahato trose na transfere i plate.Ali jedno ti svaka cast vidim da i ti znas ko je glavni Mancester.

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Monday, 20.07.2015
16:08

Ovaj brat Makelele..ne znam tačno sada baš na koji Manchester misli,Sity ili United,posto spominje plate?I kako tebe nije sramota da uporedjujes ova dva kluba u bilo kom smislu!?LeLe LeLe..!Ako su trofeji ti po kome se kvalifikuju timovi po Velikim i Manje uspesnim..onda je Sity daleko daleko iza United-a!!A ti ako vec trazis objektivnost,onda se toga i pridrzavaj,molim!!

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 20.07.2015
15:12

Kako te nije sramota da nešto ovako napišeš ? Pa pogledaj kolike plate daje Mančester svojim igračima. Ne osuđujem niti pljujem Mančester, ali malo objektivnosti molim...