Pelegrini: "Najvažnije je da se plasiramo u drugu fazu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.10.2014.
13:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mančester Sitija Manuel Pelegrini izjavio je da će u predstojeću utakmicu protiv CSKA iz Moskve u Ligi šampiona njegova ekipa ući kao da je finale i da je najvažnije da se plasira u drugu fazu tog takmičenja.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester sitija sutra od 18 časova u Moskvi igraju protiv CSKA utakmicu trećeg kola Grupe E u Ligi šampiona.

Siti je u prethodna dva kola osvojio bod, a CSKA je poslednji na tabeli bez bodova. Prvi je Bajern sa šest bodova, a druga je Roma sa dva manje.

U sledećem kolu Siti će biti domaćin ruskom timu.

"Čekaju nas dve utakmice protiv CSKA u Ligi šampiona i moramo da pobedimo u obe. Najbolji način je da u svaku udjemo kao da je finalna, da pokušamo da pobedimo i posvetimo se narednoj", rekao je Pelegrini, preneli su britanski mediji.

Utakmica će se igrati bez publike, pošto je ruski klub kažnjen zbog rasističkog ponašanja njegovih navijača.

"Biće drugačije. Razumem Uefinu odluku, ali prazan stadion nije najbolje rešenje. Medjutim, uvek razmišljam pozitivno. Utakmica je važna, a najbolji način za rad je kada osećate pritisak u svakom meču", rekao je Pelegrini.

"Verujem da ćemo se plasirati u osminu finala. Ako pobedimo u preostale četiri utakmice, možemo da osvojimo prvo mesto u Grupi E, ali najvažnije je da ostanemo u takmičenju", dodao je Pelegrini.

U engleskom timu neće biti Frenka Lamparda zbog povrede noge, a utakmicu će zbog povreda propustiti i Samir Nasri i Elijakim Mangala.

Siti u utakmicu ulazi posle pobede protiv Totenhema od 4:1, sva četiri gola postigao je Serhio Agero, a CSKA pobedom protiv Kubana od 6:0.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke