Pelegrini besan na sudije!

Autor: Beta Beta
subota 13.09.2014.
19:04
Izvor: Beta

Manuel Pelegrini je bio nezadovoljniji od Vengera posle utakmice Arsenala i Mančester Sitija.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Trener Mančester Sitija Manuel Pelegrini teško je optužio sudiju današnje utakmice sa Arsenalom u gostima, ocenivši da je tim iz Londona oba gola postigao posle prekršaja.

Siti je vodio 1:0, pa je gubio 2:1 i na kraju je utakmica četvrtog kola Premijer lige završena 2:2, a obično vrlo mirni Pelegrini je teško optužio sudiju.

"Dobro je što smo osvojili bod, vrlo dobro, jer smo igrali u gostima. Njihova oba gola su bila nelegalna i čista faula, a Džek Vilšer je dva puta igrao rukom", rekao je Pelegrini posle utakmice.

Čileanski trener je kazao da tim ima karakter i da se nikada ne predaje.

"Znamo da nismo izgubili dok se utakmica ne završi. Ne samo da smo odigrali nerešeno već smo mogli i da pobedimo, ali, ponavljam, teško je igrati u gostima na ovakav način. Bili smo bolji tim, u normalnim uslovima bismo pobedili. Kod prvog gola napravljena su dva-tri faula nad (Serhiom) Aguerom, a kod drugog je (Dani) Velbek gurnuo (Vensana) Kompanija bez namere da ide na loptu. Sudija je jako loše sudio", rekao je Pelegrini.

Trener Arsenala Arsen Venger kazao je da ga nervira što je tim primio gol iz kornera.

"Mogli smo posle toga da primimo i treći gol. Stvarali smo šanse, ali smo posle 2:2 mogli da primimo i treći gol. Prvih 80 minuta smo odigrali vrhunski i pokazali sjajan mentalitet. Na kraju ne mogu da budem zadovoljan rezultatom jer smo imali 2:1, ali ne može da se tako neometano glavom šutira posle kornera. Za to smo krivi", rekao je Venger.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke