Pejčinović prezadovoljan u Moskvi: ''Super su me prihvatili!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.07.2014.
10:26
Izvor: Sportske.net

Novi štoper moskovske Lokomotive i reprezentativac Srbije Nemanja Pejčinović ne krije zadovoljstvo početkom svog života u trećeplasiranoj ekipi ruskog šampionata u prošloj sezoni.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Srpski fudbaler Nemanja Pejčinović nalazi se sa svojim novim klubom, Lokomotivom iz Moskve, u Austriji na pripremama za novu sezonu.

''Došli smo na pripreme u Austriju. Zadovoljan sam kako se radi, prihvatili su me veoma dobro. Svaka komunikacija sa saigračima i stručnim štabom je izuzetno ljubazna. Verujem da je to zbog toga što naša dva naroda imaju jednu večitu i neraskidivu vezu'', smatra Pejčinović.

Fudbaleri Lokomotive ostaće u Austriji do sedmog jula, gde ih očekuju dve pripremne utakmice.

''Prvi i drugi deo priprema obaviće se ovde u Austriji, gde ćemo odigrati nekoliko utakmica. Prva nas očekuje već u utorak protiv Minhena 1860. To će biti prva ozbiljna provera'', kaže Pejčinović.

Drugi rival Lokomotivi biće Viktorija iz Plzena i Pejčinović veruje da će dobra atmosfera pratiti njegov tim do kraja ovih priprema.

''Nadam se da će ceo kamp u Austriji proteći onako kako je i počeo, uz dobar rad, profesionalnost, ali i smeh koji je stalno prisutan'', rekao je Pejčinović.

Pejčinović je pre Lokomotive nastupao za Rad, OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Hertu i Nicu, za koju je igrao najduže, četiri godine.

Ruska Premijer liga kreće za mesec dana i Lokomotiva prvi meč igra trećeg avgusta, protiv Krasnodara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke