Pejčinović i Lokomotiva ''napadaju'' Ligu Evrope!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.08.2014.
12:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Lokomotive u četvrtak u Moskvi igraju revanš meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Apolona. Prvi meč sa kiparskim predstavnikom završen je nerešeno 1-1, a u revanšu bi među 11 startera trebalo da bude i srpski reprezentativac N

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Defanzivac Moskovljana smatra da je za njegovu ekipu od velike važnosti da igra u Evropi ove sezone.

''Nama je Evropa prioritet i cilj ove sezone i zbog toga moramo da dobijemo Apolon u četvrtak. Znam da imamo dobru šansu za to, ali ni na koji način ne želimo da potcenjujemo rivala koji je prošle godine bio učesnik Lige Evrope.

Plasmanom u grupnu fazu samo bismo potvrdili sav onaj dobar rad koji je obavljen prošle sezone u ruskom prvenstvu, kada je obezbeđeno učešće u kvalifikacijama za Evropu. Želimo da postanemo redovan učesnik evropskih takmičenja i prvi korak ka tome čeka nas u četvrtak'', rekao je Pejčinović.

On verovatno najbolje poznaje ekipu Apolona, jer je upravo kiparski tim u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope prošle godine eliminisao Nicu, za koju je srpski štoper tada nastupao.

''Dobro se sećam tih utakmica, iako sam ih propustio zbog povrede. Dobili su nas u prvoj utakmici na Kipru sa 2-0 i u revanšu smo mogli samo do 1-0. Dobro se brane, dobro su organizovani, ali sada će morati da napadnu jer mi imamo gol u gostima. Verujem i nadam se da će ovaj put moj tim biti uspešniji od njih'', zaključio je Pejčinović. Meč Lokomotiva – Apolon na programu je u četvrtak, 28. avgusta

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke