PEH - Mitroviću stradali ligamenti kolena!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.02.2016.
09:50
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović doživeo je povredu ligamenata kolena zbog koje će ostati van akcije narednih nekoliko nedelja.

nufc.co.uk
nufc.co.uk

Povezane vesti

Fudbaleri Njukasla otputovali su na petodnevne pripreme u Španiju a među putnicima za La Mangu nije bilo srpskog internacionalca Aleksandra Mitrovića koji je doživeo povredu kolena.

Menadžer Njukasla Stiv Meklaren objasnio je za klupski sajt da je srpski reprezentativac doživeo povredu ligamenata kolena zbog čega na njega neće moći da računa najmanje nekoliko nedelja.

"Mitro je doživeo povredu kolena. Radi se o povredi ligamenata tako da ga čeka višenedeljna pauza, a nadamo se da neće odsustvovati predugo" izjavio je Meklaren.

"Svrake" će narednih pet dana provesti u La Mangi gde će odigrati i jednu kontrolnu utakmicu protiv norveškog Lilestorma, a srpski internacionalac nije se našao na spisku od 26 fudbalera koje je Meklaren poveo na pripreme.

Ostaje nada da povreda Aleksandra Mitrovića nije ozbiljnije prirode mada se sa ligamentima kolena nikad ne zna jer neadekvatno lečenje ume da prouzrokuje najtežu povredu zbog koje se pauzira pola godine.

Evidentno je da srpski reprezentativac neće moći da pomogne ekipi u narednih nekoliko nedelja, što znači da će najverovatnije propustiti duele sa Stoukom, Bornmautom i Lesterom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 18.02.2016
16:02

tu je Dumbija taman da se pokaze da nije pogresno pojacanje :D a Mitru brz oporavak :D

avatar
Volem Vosu
Thursday, 18.02.2016
13:49

Dobro je,nisu popucali,sto sam prvo pomislio iz naslova,verovatno ih je samo istegao. Jak je to momak,eto njega za mesec dana na terenu.

avatar
Jose Jurado
Thursday, 18.02.2016
11:59

Steta za Mitra...

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Thursday, 18.02.2016
10:57