Pavlović presrećan zbog transfera u Kopenhagen

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.06.2016.
15:33
Izvor: Beta

Andrija Pavlović je istakao veliko zadovoljstvo svojim transferom u Kopenhagen.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Novi fudbaler Kopenhagena Andrija Pavlović rekao je danas da je presrećan što je potpisao ugovor sa tim danskim klubom i da će se truditi da dokaže da taj transfer nije slučajan.
 
"Presrećan sam. Kopenhagen je klub sa fenomenalnim rezultatima. Višestruki je šampion svoje zemlje, stalno je prisutan u Evropi, gde ima odlične rezultate. Verujem da će ovo biti još jedan značajan korak za moju karijeru. Na meni je da radim i dokažem da nisam ovde slučajno", rekao je Pavlović, saopštio je njegov bivši klub Čukarički.

Pavlović je prošle godine bio jedan od najboljih fudbalera Čukaričkog sa 18 postignutih golova. On je potpisao petogodišnji ugovor sa Kopenhagenom.

"Hvala Čukaričkom i svima u klubu na svemu što su uradili za mene proteklih godina. Imao sam odličnu sezonu, debitovao u reprezentaciji i sada odlazim u inostranstvo. Želim Čukaričkom sve najbolje u narednoj sezoni i navijaću za moje nekadašnje saigrače svim srcem", dodao je Pavlović.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da su svi u klubu priželjkivali Pavlovićev transfer u Kopenhagen.

"Napravili smo odličan posao pre svega za igrača, onda i za klub. Andrija je otišao u klub koji funkcioniše po najvišim profesionalnim standardima, imaće prostora da se razvija i napreduje. Što se tiče novca i visine transfera, to je poslovna tajna, ali mogu da kažem da smo veoma zadovoljni", rekao je Matijašević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Thursday, 09.06.2016
19:20

A i vi poslujete u tajnosti? Pa naravno...niste ni vi naivni.

avatar
La Joya
Thursday, 09.06.2016
17:15

Dobar izbor. Da je otisao u Zvezdu verovatno bi propao. Kopenhagen bi mogao da mu bude odskocna daska za neku jacu evropsku ligu.

avatar
Fair Play
Thursday, 09.06.2016
16:26

Nije mogao u lepsu zemlju otici. Klub i vise nego dobar za transfer iz nase lige. Pravo mesto za dalji napredak i visegodisnji ugovor kao slag na tortu. Sve najbolje!

avatar
Tisina perhani!
Thursday, 09.06.2016
15:42

a zvezda i ls?

avatar
paok
Thursday, 09.06.2016
18:38
avatar
Tisina perhani!
Thursday, 09.06.2016
20:48

pametan lik retkost haha

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 09.06.2016
15:36