Paunova rođendanska poruka: "Bravo olimpijci, živela Srbija!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.08.2016.
10:11
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović danas ima dosta razloga za slavlje, a dobro raspoloženje iskoristio je da srpskim olimpijcima čestita na svemu što su do sada uradili u Rio de Žaneiru.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Trener Čikaga Veljko Paunović proslavio je svoj 39. rođendan na najlepši mogući način, ubedljivom pobedom u MLS-u i to na gostujućem terenu.

Njegova ekipa savladala je Montreal Impakt sa 3:0 i tako stigla do prvog trijumfa u gostima posle ravno 36 utakmica!

Fudbaleri Čikaga tako su svom treneru priredili najlepši mogući rođendanski poklon, a Paun je dobro raspoloženje iskoristio da se osvrne na učinak naših sportista u Rio de Žaneiru i da im čestita na uspesima.

"Bravo za sve naše olimpijce i osvajače medalja. Činite da se ponosimo našom Srbijom gde god da se nalazimo na planeti. Živela Srbija!" napisao je Paunović na "Tviteru".

Ne treba podsećati da je Veljko Paunović zaslužan za najveći fudbalski uspeh u Srbiji od osamostaljenja jer je generacija mladića rođenih 1995. godine i mlađih sa njim na čelu osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Veljku Paunoviću želimo srećan rođendan i mnogo uspeha u daljem toku trenerske karijere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 21.08.2016
11:00

Srecan rodjendan!

avatar
Mangus
Sunday, 21.08.2016
10:23

Srecan rodjendan, da si jos dugo ziv i zdrav!

avatar
Sunday, 21.08.2016
10:13

Hvala ti, Veljko, hvala i na cestitci i na Novom Zelandu! Uskoro da te vidimo i na kormilu seniora, mozda i pre nego sto mnogi to ocekuju. Ljudi, kakve su ovo dve godine za nas sport, da li smo mi svesni toga uopste...