Paulista 'kupio' mesto u startnoj postavi?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 02.03.2015.
23:23
Izvor: Sportske.net

Novi štoper Arsenala Gabrijel Paulista oduševio je na meču protiv Evertona. Da li je to dovoljno da ostane starter?

Beta/AP Photo/Tony Marshall, PA Wire
Beta/AP Photo/Tony Marshall, PA Wire

Povezane vesti

Paulista je bio vrlo siguran protiv Evertona. Igrao je umesto kapitena Mertezakera, a i od svog partnera na tom meču, Francuza Košelnog, je bio znatno sigurniji i bolji.

Gotovo sve opasne napade Evertona je upravo on zaustavio i igrom je oduševio legendu Arsenala Martina Kiona koji je svojevremeno bio nezamenjiv u srcu Arsenalove odbrane.

"Gabrijel je pravo otkrovenje za mene. Moram da priznam da ga nisam puno gledao u Viljarealu, nisam sumnjao u Vengerovu odluku, ali kvalitet koji je on odmah doneo je iznad očekivanog", smatra Kion.

Bivši fudbaler Arsenala istakao je da bi Paulista mogao da bude ključni čovek za Arsenal u nastavku sezone!

"Mislim da je ova zamena Vengera u utakmici protiv Evertona pun pogodak! Mertezaker je iskusan, kvalitetan igrač, mnogo je doprineo prošle sezone, ali ove godine nije u baš sjajnoj formi.

Mislim da je u ovom trenutku Paulista mnogo bolje rešenje i da treba da nastavi da igra. Čak mislim da bi mogao da bude ključni čovek za uspešnu sezonu Arsenala
", istakao je Kion.

Da li se slažete sa legendom Arsenala? Treba imati u vidu koliko dugo je Kion bio stub odbrane engleskog kluba, te da verovatno ne greši u svojoj proceni...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Tuesday, 03.03.2015
00:30

Nisam siguran da bi tako mislio da je Lukaku onaj kiks Pauliste pretvorio u pogodak,onda bi rekli da je kiksnuo. Ovako ga je Ospina spasao,pa mozemo reci da je dobro odigrao.