Partizanov rival "posrće" po Grčkoj

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.09.2014.
17:36
Izvor: Sportske.net

Nakon žreba za sastav grupa u Ligi Evrope napravljen je "mit" o tome kako će Partizan pored Totenhema i Bešiktaša teško izaći na kraj i sa grčkim Asterasom ali rezultati tog kluba na startu nove sezone ne govore u prilog takvim tvrdnjama.

asterastripolis.gr
asterastripolis.gr

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana obavili su svoj deo posla u domaćem šampionatu i već danas su se okrenuli početku priprema za duel sa Totenhemom u prvom kolu grupne faze Lige Evrope.

Slavni engleski klub u subotu je remizirao sa Sanderlendom u okviru 4. kola Premijer lige ali to sigurno nije nešto što može da raduje trenera Marka Nikolića i njegove pulene jer ih u četvrtak, bez svake sumnje, čeka težak posao.

Turski Bešiktaš će svoje obaveze u Superligi obaviti u ponedeljak a danas su u grčkoj Superligi fudbaleri Asterasa iz Tripolija odigrali svoju utakmicu 3. kola.

"Zvezda" sa Peloponeza pretrpela je drugi poraz na tri odigrane utakmice pošto je danas na gostovanju Panioniosu klub iz Tripolija izgubio rezultatom 2:1 (2:1).

Strelac jedinog gola za Asteras u porazu od Panioniosa bio je argentinski napadač Fakundo Manuel Para ali njegov pogodak nije bio dovoljan da ekipa sa Peloponeza izbegne poraz.

Posle tri odigrane utakmice u grčkoj Superligi Asteras zauzima 11. poziciju na tabeli sa 3 osvojena boda i gol razlikom 4:6 (-2).

Jasno je, dakle, da Asteras nije nikakav bauk, uprkos činjenici da u svojim redovima poseduje pravu malu legiju stranaca ali to ne znači da Partizan neće biti u stanju da se kroz duele sa klubom iz Tripolija bori za dve pobede.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke