Parker: "Aberdin sve bliži Seltiku"

Autor: Miloš Marković
subota 22.08.2015.
12:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde koji će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Aberdinu pohvalio je svoj novi klub istakavši da je po organizaciji i rezultatima sve bliži Seltiku.

afc.co.uk
afc.co.uk

Povezane vesti

Krilni napadač Crvene zvezde Džošua Parker karijeru će nastaviti u škotskom Aberdinu koji ga je pozajmio do januara naredne godine.

Po dolasku u novu sredinu reprezentativac Antigve i Barbude govorio je o novom klubu i istakao da je napravio dobar izbor.

"Ovo je korak u pravom smeru za mene, a Aberdin je dobar izbor. Ne znam mnogo toga o škotskom fudbalu pošto ne volim da ga gledam u slobodno vreme. Na njega sam samo fokusiran kada igram. Lično me je pozvao trener i to je veoma lepo" rekao je Parker.

Aberdin je tim koji je poznat kao prvi sa kojim je legendarni Ser Aleks Ferguson počeo da beleži vrhunske rezultate, a trenutno se nalazi u vrhu škotskog fudbala.

"Aberdin je sve bliži Seltiku što su i pokazali zauzimanjem drugog mesta prošle sezone. Potreban sam timu isto koliko je i on potreban meni i nadam se da će nam se ambicije poklopiti zatim i saradnja produžiti posle isteka pozajmice u januaru" dodao je Parker.

Škoti će po isteku pozajmice imati mogućnost da otkupe ugovor Džošue Parkera pa samo od igrača zavisi kako će se prikazati u novom klubu i hoće li se izboriti za ostanak na Ostrvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Saturday, 22.08.2015
15:59

Valjda ce se dovoljno uslihtati Aberdinu da ga vise nikada ne vidimo na Marakani.

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 22.08.2015
13:01

Posle Vučeline izjave da ih Škoti mrze zbog eliminacije Seltika 89te, ova je izjava zlatna