Pardju: "Kakva Evropa? CIlj je opstanak!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.02.2016.
18:54
Izvor: Beta

Menadžer Kristal Palasa izjavio danas da njegovom timu sada predstoji borba za opstanak u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Kristal Palas je odlično počeo sezonu i najveći deo prve polovine takmičenja proveo je u gornjem delu tabele. Navijači tog kluba su tada sanjali o evropskom takmičenju naredne sezone, ali se onda sve promenilo.

'Orlovi' su bez pobede deset utakmica u nizu u Premijer ligi, nisu osetili slast pobede još od 19. decembra kada su savladali Stouk na 'Britaniji', a taj loš niz je nastavljen i posle utakmice protiv Vest Bromviča prošlog vikenda na 'Houtornsu'.

Lošim rezultatima su nesumnjivo doprinele povrede Janika Boalsija i Joana Kabaja u tom periodu. Bez njih dvojice taj tim realno i nije imao velike izglede da bude konkurentan.

Ekipa Alana Pardjua se trenutno nalazi osam bodova iznad zone ispadanja.

Pardjua su novinari na današnjoj konferenciji za novinare pred meč sa Sanderlendom pitali da li misli da njegova ekipa počinje borbu za opstanak.

"Da. Nastavljamo da gubimo... U klubu nema govora o Evropi. Mi smo sada fokusirani na ono što Kristal Palas treba da uradi u narednih 10 utakmica"
, naveo je Pardju.

Kristal Palas, koji je na 14. mestu na tabeli, sutra gostuje Sanderlendu na 'Stadionu Svetlosti' u utakmici 28. kolu Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke