PAOK u velikom stilu osvojio Pirej posle 4 godine!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.12.2014.
20:41
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri PAOK-a savladali su Olimpijakos u Pireju posle više od četiri godine a večerašnji trijumf 11. kola grčke Superlige obezbedio je timu iz Soluna ostanak na čelu tabele.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Derbi 11. kola grčkog fudbalskog šampionata odigran je na stadionu "Karaiskakis" u Pireju gde je domaći Olimpijakos ugostio solunski PAOK.

Premda se ne radi o najvećem derbiju grčkog fudbala utakmica u Pireju morala je poneti taj epitet jer su se sastale drugoplasirana i prvoplasirana ekipa na tabeli.

Prvi put posle više od četiri godine fudbaleri PAOK-a savladali su Olimpijakos u Pireju ako se računaju utakmice igrane u grčkoj Superligi.

Crno-beli iz Soluna slavili su rezultatom 1:2 (1:1) čime su zadržali vodeću poziciju na tabeli i povećali prednost u odnosu na večerašnjeg rivala.

Početak utakmice kasnio je zbog bakljade pristalica domaćeg tima a najveća uzbuđenja viđena su na kraju prvog i na početku drugog poluvremena.

Gosti su poveli golom Atanasiadisa u 43. minutu ali je vođstvo PAOK-a bilo kratkog daha pošto je Fuster izjednačio u prvom minutu nadoknade vremena.

Rezultat 1:1 ostao je na snazi samo do 4. minuta drugog dela igre kada Perejra pogađa i postavlja konačnih 1:2 za goste iz Soluna.

Za domaću ekipu igrao je i Luka Milivojević koji nije imao sreće da slavi u prvom derbiju sa PAOK-om.

Nakon večerašnje pobede u Pireju PAOK je uvećao bodovnu prednost u odnosu na Olimpijakos i sada ima 5 bodova više na liderskoj poziciji.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke