PAO iznenadio i slavio u "Večitom derbiju" Grčke!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.03.2017.
20:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Panatinaikosa slavili su u velikom derbiju protiv Olimpijakosa na svom stadionu.

EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Povezane vesti

"Zeleni" su već godinama u senci Olimpijakosa, ali su ovoga puta iskoristili rezultatsku krizu ekipe iz Pireja i slavili u velikom derbiju grčkog fudbala sa minimalnih 1:0 (1:0).

Gol odluke postignut je već u 15. minutu, kada je mrežu Kapina zatresao Šveđanin Markus Berg.

Izbio je Klonaridis sam ispred golmana gostiju, Kapino je skinuo njegov šut, lopta se odbija van kaznenog prostora "crveno-belih", ali pada na nogu Bergu koji hirurški preciznim volej udarcem trese mrežu gostiju.


Marcus Berg Super Goal HD - Panathinaikos 1-0... by Live1Goals

Panatinaikos je bio daleko bolji rival danas, imali su čak 13 šuteva više od lidera grčke Super Lige, na kraju je precizan udarac Markusa Berga bio dovoljan za trijumf.

Goste nije prodrmao ni ulazak Fortunisa i iskusnog Oskara Kardoza, te su nastavili sa lošim rezultatima u svim takmičenjima. U poslednjih 10 mečeva u svim takmičenjima upisali su samo tri pobede i dva remija, dok su poraženi na ostalih pet mečeva.

Ipak, ova pobeda Panatinaikosa nije bitnije promenila situaciju na tabeli, Olimpijakos je prvi sa 54 boda, imaju šest više od drugoplasiranog Panioniosa, dok je PAO četvrti sa devet bodova manje od lidera.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke