Pamtiće ga po tome što je uzeo bod protiv Srbije!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.03.2015.
20:32
Izvor: Sportske.net

Dan nakon poraza koji je reprezentacija Jermenije doživela u četvrtom kolu kvalifikacija za EURO 2016. selektor Bernar Šalandes rešio je da podnese ostavku.

Beta/AP Photo/Hektor Pustina
Beta/AP Photo/Hektor Pustina

Povezane vesti

Poraz koji su reprezentativci Jermenije doživeli u Albaniji u okviru 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naterao je selektora Bernara Šalandesa da se povuče.

Švajcarac je otkrio da je prilikom potpisivanja ugovora sa Fudbalskim savezom Jermenije određeno koliko bodova nacionalni tim mora da sakupi tokom kvalifikacija, pa kako stvari nisu išle po planu ostavka je bila logičan potez.

"U mom ugovoru je napisano koliko nam je potrebno bodova za plasman na Evropsko prvenstvo i da u najgorem scenariju ja treba da podnesem ostavku. Mislim da je u ovom trenutku prilično očigledno svima zbog čega sam se povukao" rekao je Šalandes.

Interesantno je da su kvalifikacije za EURO 2016. odlično počele za selekciju Jermenije koja je ostala kratkih rukava u prvoj utakmici iako je u završnici susreta sa Srbijom ostala bez čitavog plena.

Zahvaljujući Vladimiru Stojkoviću Jermeni su u toj utakmici osvojili samo bod a kasnije su slične pehove doživeli u duelima sa Portugalom i Albanijom pa su posle četiri kola ostali na dnu tabele grupe "I" sa samo jednim osvojenim bodom.

Srbija će narednu utakmicu sa Jermenijom odigrati 4. septembra u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke