Pametni Atletiko - Simeone dobija novi ugovor!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.02.2015.
13:13
Izvor: Sportske.net

Ekipa Atletiko Madrida spremna je da napravi veliki posao sa svojim sadašnjim trenerom Čolom Simeoneom.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Atletiko Madrid je prošle sezone osvojio Primeru, igrao finale Lige šampiona, oduševio sve u Španiji i Evropi. Dijego Simeone je dobio status čudotvorca, uspeo je da pored znatno bogatijih Reala i Barselone osvoji titulu, a uskoro očekuje i nagradu za svoje delo.

Počeli su pregovori između Dijega Simeonea i Atletika oko produžetka ugovora argentinskog stručnjaka, a prema novom koji mu se sprema Simeone bi ostao na "Kalderonu" narednih 7 godina.

Do ove informacije je došao "El Konfidencial", a kasnije su preneli svi renomiraniji mediji u Španiji.

Dakle, prema novom ugovoru, Dijego Simeone bi ostao trener Atletiko Madrida sve do juna 2022. godine, a pomenuti mediji ga već sada nazivaju Atletikovim Ser Aleksom Fergusonom.

Da li je prerano govoriti o ovakvoj "tituli", teško je reći. Ipak, ono što je sigurno, jeste da čelnici Atletika imaju zdrava razmišljanja i da će učiniti sve da Simeone ostane prvi trener ekipe u budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lepi Mile
Saturday, 21.02.2015
14:22

Svaka cast! Tako se radi. Mada sam 100% siguran da ce on za godinu dve reci da se zasitio i da ce otici na klupu nekog bogatog teskasa!

avatar
Uncounquered
Saturday, 21.02.2015
16:12

Ode on u Inter za tih godinu-dve...imaju para koliko 'oce, a do tad ima da mu dovedu igrace i da mu naprave tim, i eto ga Inter ponovo medju najboljim klubovima, kako u Italiji, tako i u Evropi.

avatar
Diego Forlán Corazzo
Saturday, 21.02.2015
17:19

Tacno tako. Pa Ćolov sin Djovani je izjavio da je san njegovog caleta Inter i ja mu ne bih zamerio uopste da ode tamo ali prvo da na Kalderon donese Klempavog pa nek ide gde hoce osim naravno kod vas :D