Palermo predstavio Đurđevića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.08.2015.
23:55
Izvor: Sportske.net

Nedelju dana nakon što je potvrđeno da je Uroš Đurđević potpisao ugovor sa ekipom Palerma italijanski klub upriličio je promociju srpskog internacionalca.

palermocalcio.it
palermocalcio.it

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Rada Uroš Đurđević karijeru će nastaviti u ekipi Palerma kojoj se prekiljučio pre nedelju dana. Danas je u klubu sa severa Sicilije upriličena i zvanična promocija srpskog napadača.

"Jako sam srećan što sam u Palermu. To je veliki korak u mojoj karijeri. Ovde u Italiji fudbal se više zasniva na taktici, dok je u Holandiji ofanzivniji" rekao je danas Đurđević.

Bivši član zlatne generacije "Orlića" koji su na Evropskom prvenstvu u Litvaniji osvojili zlatnu medalju tvrdi da je Palermo odabrao jer veruje da će u tom klubu moći dalje da se razvija u pravom smeru.

"Za samo tri treninga u Palermu shvatio sam da je ovo ekipa sa mnogim vrlinama. Pre svega u odbrani. Bila bi mi čast da igram uz Đilardina, jer je on veliki napadač" dodao je Đurđević.

Doskorašnji član Vitesea poručio je da je spreman da zaigra već u drugom kolu Serije A ukoliko trener proceni da može da pomogne ekipi. Palermo je u prvom kolu kao domaćin savladao Đenovu rezultatom 1:0, a u drugom kolu odlazi na megdan Udinezeu.

Dodajmo i to da je Uroš Đurđević u novom klubu zadužio dres sa brojem 99.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Wednesday, 26.08.2015
00:19

Срећно! Надам се да ћеш показати шта знаш!

avatar
Toti 10
Wednesday, 26.08.2015
00:04

Nadam se da ces pokazati svoj kvalitet, ali znajuci kako su prolazili nasi mladi igraci u seriji A malo sam sumnjicav.