Pala tri potpisa na "Gudisonu"

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.12.2016.
14:47
Izvor: Sportske.net

Ekipa Evertona obavila je danas bitan posao, kako su parafirali novu saradnju sa trojicom svojih fudbalera.

Beta/AP Photo/PA, Chris Ison
Beta/AP Photo/PA, Chris Ison

Povezane vesti

Nove ugovore su potpisali Geret Beri, Lejton Bejns i mladi Mejson Holgejt.

Ronald Kuman je dao zeleno svetlo za obavljanje ovog posla, Holanđanin smatra da su iskusni Bejns i Beri "vođe u svlačionici i na terenu", kao i da je mladi Holgejt "jedan od najvećih talenata u klubu".

Iskusni 35-godišnji Beri je parafirao produžetak do 2018. godine, dok je 32-godišnji Bejns potpisao ugovor po kome će u klubu ostati do 2019. godine.

Što se tiče Holgejta, on je parafirao novu saradnju po kojoj na "Gudisonu" ostaje do 2021. godine.

"Što se tiče Lejtona, njegov stav je uvek savršen. Voli naporno da radi, da uči, on je tehnički igrač sa dobrim pregledom igre i veoma sam srećan što ga imam u timu i što ću ga imati ubuduće", rekao je Kuman o svom kapitenu.

"Kao i Lejton i Geret Beri je lukav na terenu. Samo Rajan Gigs ima više utakmica od njega u Premijer ligi i nadamo se da će oboriti sve rekorde. On je tiha osoba, ali ima izuzetno snažan karakter. Jasno zna šta može a šta ne", izjavio je Kuman o iskusnom Beriju, nakon potpisivanja ugovora.

Holgejt je upravo pod Kumanom ove sezone debitovao u dresu prvog tima "Karamela", Holanđanin je svestan da je mladi fudbaler veoma talentovan.

"Mejson je jedan od najvećih talenata u klubu. Počeo je da igrao ove sezone i odradio je sjajan posao. Može da igra na nekoliko pozicija u odbrani i veoma je opušten kada dobije priliku da igra. Pokazao je kvalitete u fudbalu, pogotovu u odbrani. On je budučnost ovog kluba", rekao je Holanđanin.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke