Pako Hemez pronašao klub, zaslužuje više od ovog!

Autor: Milovan Longinov
utorak 22.11.2016.
19:15
Izvor: Sportske.net

Španski stručnjak odlazi preko bare.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Poznati španski stručnjak koji u svim uslovima uvek igra strogo napadački - Pako Hemez, mogao bi da preuzme Klub Azul iz Meksika.

On je potvrdio da ima ponudu ovog kluba i da mu je Meksiko primamljiva destinacija za nastavak njegove karijere.

''U pregovorima smo, ali za sada nema ništa konkretno. Kontaktirali su me nekoliko puta iz Klub Azula, i treba da pregovaramo oko uslova. Sa sportske strane, postoji obostrani interes, ali to ne znači da ćemo se dogovoriti. Iskreno, voleo bih da odem u Meksiko. Klub Azul je dobra prilika i dobar tim za mene. Već neko vreme sam bez posla i ovo bi bio veliki izazov za mene'', rekao je Hemez.

Ovaj 46-godišnji stručnjak u karijeri je vodio Las Palmas, Kordobu, Rajo Valjekano i Granadu, a njegov stil i fudbalska filozofija vuče na Barsinu i nikada nije ni krio da ga takav fudbal, sa presinogom i posedom lopte najviše fascinira i da ga zbog toga forsira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CholoSimeone
Wednesday, 23.11.2016
16:07

Idealno bi bilo da preuzme neku ekipu tipa leverkuzen, liga sampiona + njegov stil fudbala

avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 22.11.2016
21:10

Voleo bih da dođe u Barsu posle Enrikea.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 22.11.2016
21:06

Pako Hemez je za mene najbolji trener svih vremena i sad se ne zezam...On jedini shvata pravu sustinu fudbala i zbog cega bi fudbal treabo da se igra,to je zbog golova i publike koja to gleda.To je covjek koji nikada,ali bas nikada nije ni u jednom trenutku nije igrao defanzivan fudbal,da li njegova ekipa gubila ili vodila 5-0 on ce uvijek igrati ofanzivno i samo ofanzivno...Respekt do neba!

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Tuesday, 22.11.2016
20:43

Mnogo ljudi se nece sa mnom sloziti, ali Paco je najbolji trener u spaniji. Iako sam barsin fan, mislim da enrike nije u prva 3 trenera u ligi

avatar
Juventino SS
Tuesday, 22.11.2016
21:22

To što je lepršav fudbal ne znači da je neki trener najbolji. Treba sve aspekte uzeti u obzir, Pako je solidan i gotivimo ga zbog tog lepršavog stila.