Paje: "Nisam namerno"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.07.2016.
11:01
Izvor: Beta

Francuski reprezetativac Dimitri Paje izjavio da nije imao nameru da povredi reprezentativca Portugala Kristijana Ronalda i dodao da je razočaran posle poraza u finalu Evropskog prvenstva.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Finale Evropskog prvenstva za Ronalda okončano je u 25. minutu zbog povrede, nakon duela s Pajeom.

"Bio je to običan duel i to je sve. Vratio sam loptu u naš posed prilikom tog duel, nisam imao nameru da ga povredim. Nije u mojoj prirodi da budem loš momak na terenu. Nema govora o tome", rekao je Paje.

paje

Francuska je sinoć u finalu Evropskog prvenstva poražena od Portugala posle produžetaka s 0:1.

"Razočarani smo. Imali smo utisak da smo bolji rival. Imali smo bolje šanse, ali smo ih promašili... Utakmica bi bila otvorenija da smo postigli gol, jer bi oni morali da budu ofanzivniji, a mi bismo mogli da igramo na kontranapade, ali nismo postigli gol iz mnogo razloga. Oni su imali samo nekoliko prilika, ali su uspeli da dođu do gola, bolnog gola", rekao je Paje.

On je finale protiv Portugalije uporedio s polufinalnom utakmicom između Francuske i Nemačke.

"Protiv Nemačke smo postigli dva gola, a oni su bili ti koji su kontrolisali utakmicu. Isto je viđeno i protiv Portugalije, samo ovaj put nije išlo u našu korist", ocenio je Paje.

paje

Napadač reprezentacije Francuske Andre-Pjer Žinjak rekao je da je njegovoj ekipi nedostajalo sreće.

"Bili smo bolji rival tokom 90 minuta, ali su nas oni 'ubili' u produžecima. To je grozno, to je noćna mora, to je zaista strašno. Nedostajalo nam je sreće, ali to je fudbal. Sada moramo da svarimo ovaj poraz. Biće teško to uraditi... Sledi nam odvratan odmor", rekao je rezervista 'Trikolora' koji je u poslednjim trenucima regularnog toka finala pogodio stativu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Monday, 11.07.2016
13:55

Meni je ovo pokusaj ubistva ali CR na utakmici uvek ima pet sest ovakvih nasrtaja,ali on je na to navikao doceka ih na lakat,dupe ,zagradi ih ,iznudi zuti ovde je bio na centru i nije ocekivao ovakvu brutalu,a ovaj indijanac je sekund pre toga pokusao da ubije Sanceza ali ga je ovaj navukao na don,onda je ustao i besan naletio na CR-a,

avatar
NEMANJA RM
Monday, 11.07.2016
13:54

Samo je greska zasto nije okarakterisano kao faul,inace Ronaldo istrpi u toku sezone bezbroj ovakvih startova i tezih.

avatar
Steffi
Monday, 11.07.2016
11:26

Kad je busio ljude laktovima i pesnicama tad vam nije bio divljak, kad je Pepe mesar gazio protivnike bio je ok, jedan start nad Ronaldom i odma se osudjuje covek, daj da pustimo Ronalda da se proseta do gola.

avatar
Don Andres
Monday, 11.07.2016
11:18

slika gode najbolje pokazuje kakav je to brutalan start bio. ocigledno se vidi da je zelio da onesposobi ronalda i da mu okonca karijeru. ne budite smjesni. pogledajte samo polozaj pajeove desne noge prilikom duela i sve ce vam biti jasno. osim ako niste dijete ili slijepi kod ociju. napravise od pajea monstruma preko noci. vise se o tome govori nego o tituli portugala. djeca po drustvenim mrezama proklinju pajeu sve zivo. tuzno, vaistinu tuzno. pomirite se sa cinjenicom da ronaldo stari i da ce sve cesce biti ovakve povrede. sta mislite zasto on inace izbjegava duele i pada kao pokosen pri najmanjem kontaktu?

avatar
Madridista
Monday, 11.07.2016
15:14

Sa ovim se slazem

avatar
real4ever
Monday, 11.07.2016
16:20

Slika bi bila u redu da je on iz mjesta ušao u Ronalda i vjerovatno povrede ne bi bilo, ali je u trku došao i direktno udario ga u koljeno i to svim silinom. Jedna noga na lopti, druga direktno u koljenu. Jedan atleta se ne povređuje tako lako, ali ovde ni jedan ne bi izdržao. Pogledaj malo bolje pa ćeš vidjeti da to nije bio baš običan bezazlen start.

avatar
Mulle4_6
Monday, 11.07.2016
11:13

Naravno da nije hteo to je bilo više nego očigledno teško je oboriti ronalda tako ali nije video payeta kako mu prilazi ušao je lagano u taj duel pa ga je payet raznosio samo da nije nešto ozbiljno pa da se vrati što prije i da bude spreman za predsezonu da opet rastura