Ozil: ''I dalje možemo do titule''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.03.2016.
11:05
Izvor: Beta

Fudbaler Arsenala Mesut Ozil rekao je danas da je njegova ekipa i dalje u trci za titulu u Premijer ligi i pored toga što za Lesterom zaostaje 11 bodova.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Arsenal je u 2016. godinu ušao kao lider Premijer lige, ali je pao na treće mesto na tabeli nakon što je pobedio u samo tri od poslednjih 10 utakmica.

"Nije nemoguće... Lester čeka serija protiv jakih ekipa, ali mi ne smemo sebi da dozvolimo još neki kiks. Nada za osvajanje titule još postoji, imamo igrače za titulu", rekao je Ozil za nemačke medije.

Arsenal je treći na tabeli Premijer lige sa 55 bodova, odnosno ima šest bodova manje od drugoplasiranog Totenhema, a 11 manje od Lestera.

"Lester je zasluženo na prvom mestu. Igrači Lestera se bore za svaki bod, u svakoj utakmici se vidi da nešto žele da postignu. Lester je sjajan, ali ima još utakmica do kraja.. Mislim da još imamo vremena da nadoknadimo zaostatak, ali i da se, naravno, nadamo greškama Lestera", naveo je Ozil.

U narednom, 32. kolu Premijer lige, Arsenal na svom terenu dočekuje Votford, dok Lester kod kuće igra protiv Sautemptona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Monday, 28.03.2016
12:41
avatar
Sima Grozota
Monday, 28.03.2016
12:12

Kiksevi Lestera i Totenhema će sigurno biti, problem je što nema šanse da Arsenal dobije sve utakmice do kraja.

avatar
bebel
Monday, 28.03.2016
11:09

Sve je čovjek dobro rekao - Arsenal mora dobiti sve utakmice do kraja i nadati se kiksevima Leicestera i Tottenhama. Izgledi nisu veliki, ali postoje.