Ovu PETORICU je otpisao Van Gal!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.05.2015.
13:54
Izvor: Sportske.net

Nije sačekao da se i zvanično završi šampionat, za ove igrače neće biti mesta u Junajtedu naredne sezone!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Najkrupnija zverka je Radamel Falkao. "Dejli Mejl" piše da mu je saopšteno da njegov ugovor neće biti otkupljen, Mendeš počinje da traži novi klub za Kolumbijca.

Prepreka je naravno ogromno obeštećenje i njegova velika plata. Ali, Monako će, ako ne bude drugog rešenja morati da ga pošalje negde na pozajmicu. "El Tigre" bi da ostane u Premijer ligi, po mogućstvu u Londonu, a spreman je da prihvati i smanjenje plate.

Dakle, na potezu su Čelsi, Arsenal, ko zna možda i Totenhem.

Osim Falkao, mesta i pored dobre sezone na pozajmici u Sportingu nema za Nanija. Ali, on ima čvrst ugovor i Junajted mora da nađe klub koji je spreman da plaća blizu 7 miliona evra za Portugalca.

Pominje se Everton, Nani ne želi da se odrekne ni centa, pa zbog toga ne može da ostane u Portugalu.

Kako se i pretpostavljalo, Džoni Evans nakon sedam godina u seniorskom pogonu napušta Junajted, nije uspeo da se nametne, nikada nije opravdao očekivanja Ser Aleksa.

Ni Rafaela nećemo gledati u dresu "Đavola", desni bek je na prodaju, kao i rezervni golman Lindegard. Dakle, ova petorica sigurno odlaze, a ostatak zavisi od ponuda i poteza Junajteda na tržištu.

Di Marija ima ponudu Parižana da ode na pozajmicu sa otkupom od 60 miliona 2016. ali Junajtedu treba novac odmah.

Ako stigne Bejl, stvari će se dalje pomerati u ovom pravcu, a ako ode De Hea, zamena bi trebalo da bude Čeh iz Čelsija!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WR10
Sunday, 24.05.2015
22:42

Nekako mi djeluje realno ova lista, s obzirom da ove informacije dolaze od Daily Maila, ali ipak ostaje da se vidi. I ja bih isto ove igrače otpiso, Rafael je sklon povredama, Evans ne zaslužuje da igra nikako(sklon kiksevima), Nani je trebao ostat i borit se za mjesto, ovako će doć kao da je višak, Falcao imao mnogo šansi da se dokaže i nije, i njega mi najviše žao..

avatar
Sunday, 24.05.2015
15:48

Izuzetno mi je zao ''Tigra''. Nije mu se dalo. Trudio se uvek dok je igrao, ali ga nije htelo. Evansa POKLONITI nekom ako treba, samo da ode. Ne vidim razlog Nanijevog odlaska, 100 % je bolji od kosovsko-siptarskog foliranta Januzaja. Pre bih prodao Januzaja nego njega. Evidentan je odlazak Rafaela, cim se Junajted interesuje za Klajna i Darmijana. Lindegard i Amos ce, po svemu sudeci otici, tako da bi nam trebao i golman, s obzirom da je neizvestan ostanak De Hee. Nadam se da ce Van Gal pametno trgovati na leto, i, korak po korak, ''krpiti'' rupe koje su nastale u timu tokom brojnih odlazaka i povreda. GGMU!

avatar
Zoran GGMU CG
Sunday, 24.05.2015
19:48

volio bih da nas pojaca darmijan opasan igrac ultra bek

avatar
Sunday, 24.05.2015
19:53

Meni svejedno. Evidentno potreban desni bek. Odlazi Rafael, a Valensiji to nije prirodna pozicija, iako tu igra odlicno.

avatar
Zoran GGMU CG
Sunday, 24.05.2015
15:27

treba tu jos neke poput janga,smolinga,januzaja, takvi igraci jednostavno nisu za junajted

avatar
Nani
Sunday, 24.05.2015
19:20

smoling je dao 4 gola za junajted koliko sam upucen tako da nije los..

avatar
Nani
Thursday, 28.05.2015
21:14

pa makar je duplo bolji od Evansa..A i kako nije bitno to sto je dao gola..pa koliko se secam u jednoj utakmici je dao dva i uzeo malte ne sam 3 boda za Junajted..

avatar
Zoran GGMU CG
Sunday, 24.05.2015
19:47

sta ako je dao 4 gola dbr je on je rupa samo takva toliko nesiguran da je to strasno

avatar
Nikola M.
Sunday, 24.05.2015
15:22

Šteta što Radamel nije uspeo da se snađe u Junajtedu, krivo mi je zbog toga, ali šta je - tu je. Ako se uzmu u obzir njegova plata, visoko obeštećenje koje bi Junajted morao da plati Monaku, to da je imao tešku povredu iza sebe i da je sklon istim, i to da je pružao jako blede partije ove sezone, najbolja solucija Junajteda je da ne otkupi njegov ugovor, tako da mislim da je to pametna odluka kluba. Za Lingarda nema mesta, ove sezone nije nijednom dobio šansu da brani, neka ide negde gde će dobijati više prilika. Hvala Bogu da Junajted planira da proda Evansa. Nije mi jasno kako se on zadržo u Junajtedu tolike godine, ali avaj. Iskreno se nadam se da će na leto uistinu i otići iz kluba. Nema šta više da traži u Junajtedu. Za Nanija i Rafaela mi je istinski krivo. Voleo bih da ostanu obojica. Nani je povratio formu u Sportingu, doslovno oživeo karijeru, i mislim da bi imao još mnogo toga da ponudi Junajtedu, a Rafael je odličan ofanzivni desni bek. Jedina mana su mu učestale povrede. Ako on ode, verovatno će se Junajted ustremiti na Klajna, ili nekog drugog desnog beka, rizično je ostati samo sa Valensijom, koji može da pokriva tu poziciju. Ne znam šta će biti sa Ćićaritom i Van Persijem, i njihov ostanak u klubu je pod znakom pitanja. Dobro je što Junajted planra da se oslobodi pojedinih igrača, tako otvara prostor za dovođenje boljih, koji mogu da unaprede i poboljšaju kvalitet igara.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 24.05.2015
16:13

Nisam verovao da ću doživeti dan kad će Evans napustiti Junajted. Hvala Bogu pa jesam :D Što se mene tiče treba prodati Van Persija i Cicarita, a forsirati Runija u špicu zajedno sa Vilsonom, doduše treba nam još jedan kvalitetan napadač ako se plasiramo u LS.

avatar
Giggsy
Sunday, 24.05.2015
22:34

Koliko god da je loš Evans,nije u redu da se toliko svi radujete njegovom odlasku,da pričate o tome kao da je nešto lepo...On zaslužuje poštovanje,pre svega što je igrač Junajteda,drugo što se trudio 7 godina da se uklopi i da igra što bolje.To što nije uspeo da pokaže svoje kvalitete na pravi način,to je druga stvar.Pravi navijači nikad ne slave odlaske igrača iz kluba,ma kakvi oni bili...

avatar
Nikola M.
Sunday, 24.05.2015
18:17

Isto brate moj, ja ima da slavim nedelju dana kad Evans napusti Junajted :) Slažem se da treba prodati i Robina i Ćićaru, najbolje dovesti Lakazeta, on je po meni najbolje rešenje. Uz neprikosnovenog Vejna, sa mladim Vilsonom, mislim da bi to bio sasvim korektan izbor napadača i dovoljan za narednu sezonu.

avatar
Zarko
Sunday, 24.05.2015
16:31

seti se da su i prep pocetak sezone bili otpisani i rafael i pogotovo felaini!!!!!, tako da nista ne verujem dok ih ne vidim u drugom dresu, al mi je stvarno zao rafaela

avatar
Toni Kroos
Sunday, 24.05.2015
15:17

Ovo su samo tracevi,rekla-kazala..

avatar
Аполо
Sunday, 24.05.2015
14:51

Di Marija da ode zbog Bale-a, boze ti me sacuvaj!!

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 24.05.2015
14:41

tako je van gal pocisti sve koji ne zasluzuju dres man.untd pogotov evansa taj nebi mogao igrat ni JSL ,nani je dobar igrac ali sa obzirom da imamo dovoljno krila treba izvuci pare od prodaje,rafael vise povredjen, lindegard nije ni igrao nesto tako da odlicna odluka da se pocisti i otvori mjesto za nove igrace koji ce doci...uskoro pocinje lutrija zvana transfer pijaca...di marija ostaje treba mu dati sansu da se privikne jer vidio je da se u engleskoj igra cvrsce sa vise kontakta nego u spanji kosto je i sam rekao da je ocvrsnuo i da mu ja ova sezona pomogla kod toga. nema sta depaj sa jedne di marija sa druge ekstra tehnicari i brzi...cekam dalje poteze van gala za stopera i veznog koji moraju biti klasa.

avatar
Unsullied
Sunday, 24.05.2015
14:18

Steta za Radamela...ali nije se pokazao iskreno,za rafaela najveca zal...mali borbeni lav ce po svemu sudeci otici negde posle toliko godina,evansov odlazak ce biti jedno od najvecih pojacanja junajteda

avatar
Boykevp
Sunday, 24.05.2015
14:16

a ko ce da igra desnog beka ? valensija opet ?

avatar
Marco Popovich
Sunday, 24.05.2015
14:56

valjda i klajn ako ga dovedu

avatar
Boykevp
Sunday, 24.05.2015
17:00

pa to ako ga dovedu.. da li ce sautempton da ga pusti, to je pitanje.. verovatno da hoce, ali opet ne znam bas..

avatar
Nikola M.
Sunday, 24.05.2015
15:06

Verovatno će Junajted dovesti još jednog desnog beka, ako Rafael zaista i napusti klub. Mislim da Klajna figurira kao najrealnija opcija.

avatar
Grobar Niksic
Sunday, 24.05.2015
14:00

Di Maria ne ide iz Junajteda... rekao je to i on i Van Gal... reko je fino da zeli da igra u PL i da mu je trebala ova sezona da bi ocvrsnuo fizicki i da jedva ceka sledecu sezonu