Ovo su Albanci koji će izaći na megdan "Orlovima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.10.2014.
13:48
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Albanije saopštio je u subotu spisak igrača na koje računa za predstojeće duele sa Danskom i Srbijom u okviru kvalifikacija za EURO 2016.

fshf.org
fshf.org

Povezane vesti

Tekući vikend rezervisan je za klupske šampionate širom Evrope a od ponedeljka počinje pauza u svim ligama zbog obaveza nacionalnih selekcija u sklopu kvalifikacija za EURO 2016.

Reprezentaciju Srbije očekuju dueli sa Jermenijom u Jerevanu i Albanijom u Beogradu a selektori naših rivala kompletirali su spiskove igrača na koje računaju za predstojeće utakmice.

Selektor Jermenije neće moći da računa na Henrika Mikhitarijana, dok Đani de Bjazi ima na raspolaganju sve najvažnije igrače reprezentacije Albanije.

Golmani:
Ertrit Beriša, Orgest Šeši i Alban Hodža

Odbrana: Lorik Cana, Elseid Hisaj, Ermir Lenjani, Taulant Džaka, Debatik Curi, Amir Rahmani, Andi Lila, Mergim Mavrajm Ansi Agoli

Vezni red: Ergis Kace, Alban Meha, Amir Abraši, Ervin Bulku, Burim Kukeli, Emiljano Vila, Valdet Rama, Herolind Šala, Odise Roši

Napadači: Bekim Balaj, Škelzen Gaši, Sokol Čikaleši, Hamdi Salihi, Armando Vajuši, Edmond Kaplani

"Mi ćemo se fokusirati na utakmicu sa Danskom, a posle toga ćemo razgovarati o Srbiji. Naravno, to će biti veoma teška utakmica protiv tima koji igra brzo u tranziciji i fizički je pripremljen, Svesni smo toga i moramo ih držati što dalje od gola, neophodna nam je velika koncentracija" rekao je De Bjazi.

Albanija u svom drugom meču kvalifikacija za EURO 2016. godine dočekuje Dansku 11. oktobra, a tri dana kasnije dolazi u goste Srbiji.

U prvom kvalifikacionom susretu Albanija je savladala Portugal na gostovanju rezultatom 0:1 čime je napravila najveću senzaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke