Ovo može samo Van Gal - odmarao tim pred meč sa Lesterom

Autor: Lazar Mitrović
subota 28.11.2015.
23:48
Izvor: Sportske.net

Menadžer Mančester Junajteda nastavio sa kontoverznim postupcima.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

'Đavoli' su u derbiju kola odigrali nerešeno protiv ekipe Lestera, i tako propustili da prezmu prvo mesto u Premijer lige.

Taj rezultat iskoristio je njihov gradski rival, koji se pobedom vratio na čelo tabele.

Menadžer kluba sa 'Old Traforda' je nakon meča protiv 'Lisica' izjavio da je ekipa bila 'ispražnjena', nakon meča Lige šampiona, protiv ekipe PSV Ajndhovena.

I pored toga, Holanđanin smatra da je njegov tim odigrao dobar meč, i da je odbrana odlično funkcionisala, izuzev momenta kada su primili gol.

Van Gal je planski krenuo sa tri igrača u odbrani, kako bi pokušao da zaustavi napadački tandem Lestera, Vardija i Okazakija.

On je u poslednje vreme meta kritika navijača, i nekih bivših fudbalera Mančester Junajteda, a novom izjavom je samo dolio 'ulje na vatru'.

Holandski stručnjak je priznao da ekipa nije trenirao pred meč sa Lesterom, i da je želeo da 'regeneriše' tim, pred veoma važan meč u Premijer ligi.

"Igrači su dali sve na meču poritv PSV-a, i bili su veoma iscrpljeni. Želeo sam da ih odmorim pred veoma važan meč, protiv Lestera. Ipak, razočaran sam, jer nismo uspeli da dobijemo ni drugi meč ove nedelje", rekao je Van Gal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mr Tixma
Monday, 30.11.2015
16:42

Pa da pomogne svojim holandjanima. Ili nesto drugo, lik je neozbiljan trener, secamo se sta napravi od Barse. Epilog, ne pobedi ni PSV ni Lester

avatar
Sunday, 29.11.2015
15:18

Шта рећи, коју послуку порати ? Коме ? :Д :Д :Д

avatar
fcb
Sunday, 29.11.2015
12:45

Ako su protiv PSV-a dali sve sto su imali, i igrali onako katastrofalno, onda niko od njih ne zasluzuje dres Mancestera, a ovaj covjek svakako ne zasluzuje da bude na klupi Mancestera

avatar
Adnan
Sunday, 29.11.2015
09:05

Genijalno,sansa da se preuzme prva pozicija je manje bitna od odmora igraca.

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 29.11.2015
02:00

Ma to samo Van Gal može...

avatar
aleksaGGMU
Sunday, 29.11.2015
01:40

uz united budi i kad gubi!

avatar
Enciklopedija
Sunday, 29.11.2015
01:05

Kao sto sam vec jednom napisao..Gigs da preuzme klub da vodi...Rajkard,Gvardiola,Enrike..Svi bivsi fudbaleri Barse,osim Rajkarda koji je taktiku tu istu naucio kao igrac u Ajaksu devedesetih a svi se secamo da je Ajax prvi igrao ovakvu 4-3-3 sa kojom je bas Van Gal uzeo ligu sampiona,ovo drugo dvoje trenerske karijere poceli u Barsi B,i posle vladali Barsom sve osvojili..Ljudi su taktiku sprovodili kao igraci i posle to nastavili kao treneri..Rajkard posle Barse gde je?Gde trenira,propao..Samo u Barsi je mogao da trenira danastavi razradjen sistem..Enrike pokusao ba bude trener pa iz Barse B presao u Romu raspao se,pa posle u Seltu i tu je stigao poziv Barse,gde smo videli da moze samo nju i da trenira jel ima razradjen sistem...Gvardiola naucio najvise od njih vidimo kakav je Bajern...I ako mnogi kriticari cekaju da preuzme klub gde ce imati konkurenciji,da dokaze da li je trenercina ili ne..A i prva zelja je bio Fergusona da ga nasledi...E pa upravo to nama treba da se nasledi razradjen sistem Fergusona ciju je taktiku sprovodio Gigs mnogo,mnogo godina..E pa on treba da nastavi sistem Fergusona,a Skols pomocnik recimo..

avatar
Torr
Sunday, 29.11.2015
01:39

Ma kakav Giggs , isto bi bilo kao ovo sad , i sto bi jos gore bilo on bi dovodio engleske prosecne igrace tipa Lalana, Adam, Alen itd ... Gigs je trebao da vodi neku ekipu sam , ovi svi sto si ih spomenuo su vodili Barcelonu B niko nije odmah seo na klupu , ai kakve igrace ima Barsa a kakve United...

avatar
Enciklopedija
Sunday, 29.11.2015
17:48

A odakle ti to da bi dovodio Engleske prosecne igrace..Kako ti mozes znati koga bi on dovodio?Nagadjas gluposti neke,niko ne zna koga bi on zeleo da dovede...

avatar
Enciklopedija
Sunday, 29.11.2015
17:45

Da,bilo jos bolje je neki B tim trenirao ili slicno pa tek oda evo reccmo sada ovu mu ne vec treca god kao ass...Ali koliko smo para spucali na promasaje,mogli smo napraviti neku nasu Barsu...

avatar
MANUTD
Sunday, 29.11.2015
02:43

Igrao je i Sedorf u Milanu dugo godina, pa nije uspeo kao trener nista. Inzagi takodje. Sta kad bi se to desilo i Gigs totalno podbaci? Trazices da Geri Nevil vodi?

avatar
Torr
Sunday, 29.11.2015
00:51

Ne razumem kako su se umorili , pa dodavali su se protiv PSV-a do besvesti , nisu ni jednu kontru istrcali...