Ovo je van svake pameti, Palermo OPET smenio trenera!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.03.2016.
17:26
Izvor: Sportske.net

Današnji trening nije počeo na vreme, igrači su bili u svlačionici i nije im dato da izađu na teren. Kasnije im je saopšteno da je došlo do nove smene trenera u timu.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Bepe Jakini više nije trener Palerma, to je definitivno nakon današnjeg dana i svega što se dešavalo na Siciliji.

Mauricio Zamparini je ponovo ušao u svađu sa trenerom Jakinijem, a danas je saopštio svojim fudbalerima da Jakini više nije glavni šef struke i da je ponovo morao da napusti Palermo.


Nije mu ovo prvi put ove sezone da napušta ovu ekipu. On je bio prvi trener ove ekipe od prvog kola sve do 12. kada je otpušten nakon utakmice sa Kjevom. Tada je na klupu seo Davide Balardini koji se zadržao sedam kola.

Fabio Vivijani
je došao, bio jedno kolo kao čovek koji će brinuti o ekipi dok se ne nađe novi trener, da bi nakon njega Bosi preuzeo prvi tim sve dok se ne pronađe adekvatno rešenje. Bosi je vodio ekipu jedno kolo, a onda je došao Đovani Tedesko koji takođe nije bio previše zainteresovan da ostane u Palermu do samog kraja šampionata.

Bosi je ponovo došao kao privremeno rešenje, a nakon njega na klupu ponovo seda Jakini. Prvi meč mu je bio protiv Rome kada je izgubio sa 5:0, protiv Bolonje je odigrao 0:0 na svom terenu, da bi protiv Intera bio poražen sa 3:1.

Nije bilo dovoljno Jakiniju da sa samo jednim bodom u tri meča ostane u Palermu, sada ga je Zamparini ponovo smenio, drugi put u sezoni iako je obećao da to neće učiniti kada ga je imenovao za novog trenera.

Da napomenemo još da je na klupi Palerma trebalo da sedi i Giljermo Baros Skeloto i da je već bio imenovan tokom ove sezone za novog trenera Palerma, ali nije nikada seo na klupu jer nije imao kvalifikacije za trenera.

Da prebrojimo koliko je bilo smena trenera do sada:

Jakini - Balardini
Balardini - Vivijani
Vivijani - Bosi
Bosi - Tedesko
Tedesko - Bosi
Bosi - Jakini
Jakini - ?


Dakle, ovo je sedma smena u ovoj sezoni, petorica su vodili ekipu na utakmicama, a šestorica su bili prvi treneri ekipe računajući i Skelota.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Pešut
Tuesday, 08.03.2016
22:21

Ovi su gori od nase reprezentacije...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 08.03.2016
18:33

ovo je stvarno van svake pameti nista drugo se tu nema dodati

avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
18:29

Jeste ovo ekstremno, ali Berluskoni se polako priblizava Zampariniju, a uopste ne mora tako da bude...