Ovo je pravi Junajted - Mihtarijan delio lopte, pogađali Marsijal i Zlatan

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.11.2016.
22:52
Izvor: Sportske.net

Golovima Zlatana Ibrahimovića (2) i Antonija Marsijala (2), Mančester junajted je uspeo da slavi protiv Vest Hema sa 4:1.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Dominantan nastup Mančester junajteda danas u meču protiv Vest Hema, na pravi način su uspeli da im se "osvete" za onaj bod koji su im uzelu u Premijer ligi.

Golovima Zlatana Ibrahimovića (2) i Antonija Marsijala (2) Mančester junajted je uspeo da se plasira u polufinale Liga kupa Engleske slavivši sa 4:1. Jedini gol za Vest Hem postigao je Flečer nakon velike greške Davida De Hee.

Dominirao je danas Henrik Mihtarijan.

Jermenin je danas zabeležio dve asistencije, imao je nekoliko sjajnih prodora, pravio je velike probleme odbrani Vest Hema i nema sumnje da se nameće Murinju. Portugalac će morati dobro da razmisli da li će u narednom meču Premijer lige pokušati sa Mihtarijanom od samog starta.

Igrao se 2. minut kada je Mihtarijan sjajno petom proigrao Zlatana koji je bez problema savladao golmana Adriana. Moglo je da dođe do teške povrede Ibrahimovića, Adrian ga je gađao u koleno, ali srećom po Šveđanina nije bilo povrede.

U 35. minutu velika greška Davida De Hee, nakon udarca Pajea iz slobodnog udarca loše je odbio loptu, pravo na nogu Flečeru kome nije bilo teško da savlada Španca za 1:1.

U nastavku, Mančester junajted je bio daleko bolji rival, imali su par dobrih prilika, a već u 48. minutu nakon odlične akcije Valensije i Mihtarijana, Jermenin proigrava Marsijala za 2:1.

Sa iste strane je stigao i 3. gol Mančester junajteda, Valensija je uposlio Marsijala kome ponovo nije bilo toliko teško da plasira loptu u mrežu i da donese Mančester junajtedu plasman u polufinale Liga kupa.

Beležimo i ulazak Bastijana Švajnštajgera u igru na 3 minuta do kraja utakmice. Bili su to prvi minuti za njega u ovoj sezoni. Imao je jedan dobar udarac, ali je njegov šut sa 20 metara završio pokraj gola.

Za kraj, u nadoknadi vremena Erera proigrava Zlatana Ibrahimovića koji uspeva da ponovo savlada Adriana za 4:1.

Golove pogledajte OVDE.

U prethodnom meču, Arsenal je poražen od Sautemptona danas.

Dakle, u polufinalu Liga kupa su Liverpul, Hal, Sautempton i Mančester junajted.

Evo i parova polufinala:

Mančester junajted - Hal
Sautempton - Liverpul

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

151 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 01.12.2016
23:25

Одлична партија, само треба тако наставити и на осталим фронтовима...

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 01.12.2016
21:24

Ljudi cudo se dogodilo, united pobedio Westhema za Coca Cola kup i to cak 3 gola razlike, ovo mi na dobro ne sluti :D

avatar
mrancic
Friday, 02.12.2016
12:59

Uspori malo.Nešto te nije bilo prošle godine.Mada navijam da pobedite Siti.Zbog Gvardiole.

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 04.12.2016
03:15

tvoja zelja nase naredjenje :D

avatar
Stefan Išizaki
Thursday, 01.12.2016
16:40

Rekoh ja da Mkhitarijanu treba dati šansu. Pokazuje da će biti pravi lider ekipe.

avatar
Ivan Djordjevic
Thursday, 01.12.2016
14:54

I protiv Evertona kad zablista Lingard :D

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 01.12.2016
12:51

Nisam gledao utakmicu ali nema sta, sa Marsijalom i Mikijem MU igra mnogo moderniji, brzi, konkretniji fudbal. Ne moze samo Pogba da vuce i deli lopte, mora neko da ga rastereti i Ibra ima jos od koga da dobije loptu pa il da puca ili spusta lopte. Mora Miki da igra, bude taj prednji vezni. Nadam se da je Marsijal odigrao dobro, decko sve ima da bude svetska klasj samo da se forsira

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 01.12.2016
11:28

da kad je nebitno

avatar
lpool
Thursday, 01.12.2016
11:15

I krece przenje kao protiv fejnorda,dabovanje,ludilo a onda dodje PL i opet kiks.. Bice zanimljivo finale,Murinjov bunker i De Hea na golu s jedne strane i Liverpul koji se muci da ga probije.. Mnogo ce zavisiti od Mancesterovog igranja u LE,cenim da ce kroz njega traziti put u LS.. Mada pitanje je da li ce Murinjo biti na klupi do tada ili ce se opametiti i promeniti trenera.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 01.12.2016
13:32

Ne krece lozenje, svi su svesni da je sve to jos daleko od dobrog. Samo, ovo je i za vikend bio realan rezultat. Razlika je samo u tome sto smo manje sansi omasili. Ali ok, ja razumem da se to u medjunavijackom trolovanju ne uzima u obzir... I ima tu jedna stvar, uvek cu tvrditi da je bolje imati dobar tim koji igra slabo, nego solidan tim koji je samo u formi. Forma se kad-tad istrosi, a tamo gde igraju top igraci ne moze doveka da ne ide, ma ko bio na klupi... Junajted ce sasvim sigurno juriti LE, i to nema puno veze sa LS. To je nacin da se spasi sezona, jer puki bivanje u TOP 4 nije vise uspeh posle svih ovih susnih godina...

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 01.12.2016
16:38

Sine, ovo je tim sa kojim bi Ferguson jeo malu decu. Posto Murinjo nije Fergi, onda mu treba dva (ja bih rekao i malo jace) prelazna roka da napravi ekipu po meri. Kad smo kupili napokon dobrog stopera, on se brat povredi na 2 meseca, pitanje da li ce uopste igrati do januara, i konstatno neke povrede... Murinjo ce sigurno kupiti stopera, desnog beka, jednog veznog i Grizmana (ili jednog takvog top igraca). I ne vidim sta je uopste toliko strasno to sto mora da se kupuje i ako priznas da jos nemas kompletan tim?... Mislim, pazi ovako, cinjenica je da je Junajted prosuo 8 bodova (ali bukvalno bacio u vodu), Stouk, Barnli, Arsenal i WH. I to nije nesto o cemu se moze raspravljati, Junajted je te ekipe rastavio od zivota na OT i bukvalno je samo ta losa atmosfera uticala da se te tekme ne dobiju. Ko je gledao, i ko je iskren, zna da je tako... Sama cinjenica da vi uopste rapravljate o tome da li ste ostali bez titule jer vam se povredio JEDAN igrac, govori o tome koliko je to dobra ekipa igracki, a koliko samo dobro igra. I ovo nije nesto sto ja izmisljam, Borusija je igrala fudbal za bogove neke 2,3 sezone, i nakantali su Reala par puta ko nista, ali kad je sve to proslo jasno se videla razlika zasto je Ronaldo to sto jeste, a zasto se Gece sad raspada. To je Klopova najveca greska. Ne mozes ti pace iz godine u godinu da lazes da je labud - kad tad ce pogledati odraz u vodi...

avatar
lpool
Thursday, 01.12.2016
14:52

Najtuznije od svega je sto vi stvarno verujete da je to dobar tim. Da imate dobar tim ne bi Murinjo izjavio da mu treba jos minimum 2 prelazna roka (u kojima ce potrositi tonu para) da sastavi ekipu. Odbrana se drzi jedino zbog golmana i zato sto Murinjo igra bunker a zbog toga trpe sredina i napad, koji je blago receno u problemu jer se oslanja na istrosenog Ibru koji sada igra jako staticno a ritam utakmica se samo pojacava..

avatar
mrancic
Thursday, 01.12.2016
11:10

Pobeda za samopouzdanje bez velikog značaja.Sad Everton i Zorja.Bez pobede u obadva meča ovo će biti trenutni uspeh.Everton u padu,izginuće na terenu/.Samo napad,napad,napad.De Gea nije baš u nekoj blistavoj formi.Dobro je ako se Marsijal vratio u formu.Bolji od Rašforda.Sa njim i Mikijem i Ibrom Junajted znatno ubojiti.Nadam se da Murinjo neće ponovo menjati sastav što kod njega nije nemoguće.Ako Junajted uhvati seriju pobeda možemo de nadati LS.

avatar
RedDevil85
Thursday, 01.12.2016
10:59

Ve citam mnogu cesto i vi veruvam na informacii... Ne me razocaruvajte so sitnici.. "U 35. minutu velika greška Davida De Hee, nakon udarca Pajea iz slobodnog udarca" ....Ma kakov sloboden udarac :) Pozdrav od Makedonija :)

avatar
Martial11
Thursday, 01.12.2016
02:03

Po meni trebao bi cesce pocinjati utakmice sa Marsijalom i Miktarijanom, jer su strasni obojica, tehnicari vrhunski, plus jako su brzi sa loptom. Imali su dobrih kontri, steta sto su samo iskoristili jednu.

avatar
Red Demon
Thursday, 01.12.2016
01:27

Bice tesko protiv Hala u finalu ali verujem da mozemo da osvojimo ovo!

avatar
Nenad Gavrovic
Thursday, 01.12.2016
01:05

Junajted lagano bar 3 na kraju.City osvaja , chelsea se raspada do marta, ukoliko ne dovedu par dobrih igraca sada.Liverpul kao Liverpul, luzeri ostaju luzeri

avatar
Adnan
Thursday, 01.12.2016
00:48

Idemooo Đavoli protiv Svetaca u finalu ko da gledam...

avatar
Андер Ерера
Thursday, 01.12.2016
00:19

Sve su ovo preslikane utakmice, razlika što je danas rezultat realniji nego u svim utakmicama na Old Trafordu od početka oktobra.

avatar
baki35
Thursday, 01.12.2016
17:59

Upravo to, nema razlike u stilu igre, vec je ovo dokaz da sreca nije bila naklonjena nama

avatar
johnterry26
Thursday, 01.12.2016
00:19

Voleo bih da se Miki trgne , top je igrac ali se ponasa .. amaterski ne znam ... neprofesionalno mi deluje .. Ako ga probudi Murinjo i da mu da igra desetku moze da preokrene sezonu.

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.12.2016
13:17

Na osnovu čega si zaključio da se Mihtarijan amaterski ponaša?

avatar
johnterry26
Friday, 02.12.2016
00:24

Nismo citali iste stvari onda ja sam procitao da je u par intervjua rekao kako ne zna zasto ne igra i da ga Murinjo stavlja na krilo a da je on rodjena desetka.Pa normalno da je bilo poluvreme kad je bio odmah zamenjen .. ne znam sta ti nije jasno .. pricamo o igracu koji je ucestvovao u 50+ golova prosle sezone ono svakako deluje jako lose od njega. opet ponavljam jako cenim igraca i od njega sam ponajvise ocekivao ali za sada je flop

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.12.2016
18:46

To je bila jedna utakmica, tačnije, jedno poluvreme. U ostale dve utakmice, u kojima je bio starter, pružio je dobre partije. Ako govorimo o njegovom ponašanju, on čovek strpljivo čeka svoju šansu, nije kukumavčio što nije mnogo igrao itd. Jedno vreme je bio i povređen, u pojedinim utakmicama je dobijao svega po 10-ak minuta na terenu, mnogo puta bio i van tima Murinjovom odlukom i pored svega nije klonuo duhom, svojim izjavama i ponašanjem nama znanim, nije pokazivao nikakav amaterizam, već naprotiv. Evo, bio je starter dva puta u poslednja tri meča, dobro odigrao i deluje da je dočekao svoju šansu. Izgleda da je i Žoze uvideo da mu ipak treba dati više prilika ne bi li pokazao šta zna.

avatar
johnterry26
Thursday, 01.12.2016
16:00

Utakmice protiv Sitija.. Dao je Kolarovu sav moguci prostor ovog sveta , poziciono katastrofa odigrao , malo trcao .. uzasna utakmica..Ne znam .. ne pamtim tako los performans Mikija bas bas

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.12.2016
00:18

Odlično izdanje. Prava uživancija je bila gledati ovakav Junajted. Mihtarijan vrhunski. Sjajna prva asistencija, a i druga je bila dobra. Zvanično igrač utakmica - potpuno zasluženo. Treba da igra više kod Žozea, ima šta da ponudi Junajtedu. Marsijal od prvog minuta pokazivao da je željan igre. 5 golova na 5 utakmica protiv Vest Hema. Samo da on i Mihtarijan nastave od ovog meča u ovom ritmu i eto 2 sjajna pojačanja za nastavak sezone. Runi vrlo dobar, u par navrata je pokazao zavidnu viziju, odličan pas kod prvog gola. Jedina zamerka što nije uposlio Marsijala kod one kontre u 80. minutu. Počeo je dobro da igra i ponovo je bitan igrač za ekipu. Malo je živnuo na terenu i to se vidi, vidi se napredak u njegovoj igri. Šteta za apsolutno bespotreban žuti karton, faliće protiv Evertona u narednom meču. Ibroslav dobar. Malo je petljao u nekim situacijama, ali dva gola i onakav vrhunski pas kod pretposlednjeg gola, prosto ne mogu označavati ništa loše. Nisam fan Roha, ali otkad igra na poziciji levog štopera, mnogo je bolji nego kad igra levog beka. Za mene vrlo pozitivno iznenađenje u poslednjih par utakmica. Kontrolisao je Junajted utakmicu, bio apsolutno bolji rival i zasluženo prošao dalje. Najbolji igrač Vest Hema: golman. Praktično ništa nisu uradili za celu utakmicu. Vidi se napredak u Junajtedovoj igri i to me raduje. U poslednjih 5 utakmica, igraju dinamičnije i direktnije, više se ne muče u stvaranju šansi. Istini za volju, realizacija nije bila na nivou na tim prethodnim mečevima, no igra u polju je bila bolja. Fali još da se napad definiše i da počnu više da koriste zrele šanse. Ono što gledamo od Junajteda u tih poslednjih 5 utakmica je i te kako obećavajuće. Napredak postoji i igra se popravlja.

avatar
mrancic
Thursday, 01.12.2016
13:41

Roha ne prodavati.Odličan za rotaciju.Kao i Lingard.

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.12.2016
15:44

Bude li Roho nastavio ovako, moguće da će ubediti Žozea da treba da ostane. Malo se popravio. Ovakav Roho već može poslužiti timu.

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 01.12.2016
00:14

Nisam gledao meč ali pretpostavljam da su ih razvukli. xD Drago mi je zbog Martiala, nadam se da će nakon ovog meča dobijati više šansi.

avatar
MANUTD
Thursday, 01.12.2016
13:17

Ne govoris nista o prognozama pred ovu sezonu za Junajted? Sad si kao ostavio pozitivan komentar, kao fol drago ti je nesto. Menjas misljenja cesce nego carape, odluci se.

avatar
MANUTD
Thursday, 01.12.2016
20:30

Kad odigraju los mec, nema tu negativne kritike, nego samo provokacija.

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 01.12.2016
15:13

MANUTD# Ti ništa ne shvataš očigledno. Uopšte ne menjam mišljenje, samo sam objektivan. Kad odigraju dobar meč kritika će biti pozitivna, kad odigraju loš meč kritika će biti negativna, to sam ti čini mi se već jednom rekao. Nisam navijač, a nisam ni anti-navijač Manchester Uniteda, pošujem ih kao veliki klub i instituciju i uopšte ih ne mrzim iako si ti iz nekog razloga stekao takav utisak. Nikad ne prognoziram stvari, pa to neću raditi ni sada. Nemoj ovakve stvari da doživljavaš lično jer nemaš razloga za to. Izvini za onu uvredu koju sam ti uputio u jednom od komentara-to nije bilo pametno sa moje strane, jer je ovo sport i nije vredan toga da se zbog njega ljudi vređaju i svađaju. Pozdravnnp.s. Zbog Martiala mi jeste drago zato jer mi je gotivan igrač i voleo bih da ostvari svoj puni fudbalski potencijal.

avatar
Ole Gunar Solšer
Thursday, 01.12.2016
00:10

Jel ovo Erera ili Ronaldo :D

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 01.12.2016
00:09

Nadam se da je Mou skonto ko mu treba igrati a ko sjediti na klupi. Tacno za neresen rezultat protiv West Hema direktni krivac Mou jer Marsijal nije bio ni na klupi a momak daje im dva gola tom istom West Hemu, nek igra Lingard a nek Miki sjedi na klupi. Mou ima katastrofalne odluke o starterima zar je potrebno bilo sta mjenjat jos dodat Pogbu mjesto Kerika i to je to. Ako ne ide onda vrsiti zamjene Runy-Mata, Marsijal- Rashword i Lingard-Miki. Show kao i Blind bolji bekovi ali ce opet Darmijan igrati prije njih. Mou se poceo gubiti isto Van Gal uvjek bolji igraci sjede na klupi a losiji igraju i onda se cudimo sto nam ne ide. Sad ovih 11 treba samo uigravat ali ce opet sve biti istunbano i Junajted ce opet odigrati x ili izgubiti u ligi.

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.12.2016
13:28

Junajted igra po 2 utakmice nedeljno i nemoguće je očekivati baš na svakoj utakmici istih 11. Treba rotirati i svima davati šansu. Mnogi su vukli povrede pa je i zbog toga bilo nemoguće. Jeste i Žoze malo lutao sa izborom igrača, ali sada mislim da je i on shvatio kako i šta treba. Bolja igra je primetna.

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.12.2016
18:24

Jeste to bila jača postava od one u ligaškom okršaju, ne sporim. Trebala je i Mihtarijanu i Marsijalu jedna onakva utakmica, da se razigraju i steknu malo samopouzdanja. Ako njih dvojica proigraju, eto 2 odlična pojačanja za nastavak.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 01.12.2016
15:07

Da treba rotirati ali u ligi treba igrati sa naj boljima a u kupu rotirat a kod njega obrnuto. Ovaj sastav Junajteda je jaci od onog sastava koji je igrao ligu protiv West Hema. Marsijal i Miki trebaju igrati na krilima. Mikija ima svugdje na terenu nije striktno vezan za desno krilo jer i asistencija kod 1 gola je bila na drugoj strani.

avatar
MANUTD
Thursday, 01.12.2016
00:07

Rade pete sve u sesnaest. Cist bunker Murinja... E a sad, hoce li Can Demir, Kajzer, Oscar, Lebron, Diego19, Nike, The King, nikolasavic, CZYNWA. Chella_ynwa i stevan_vasic pitati gde sam? Ili cemo mi pitati njih, gde su oni? Sad kad pocnu predstavu. Gledajte kako se javljaju sa bla bla komentarima i uzivajte. Ja hocu. :)

avatar
SAB
Thursday, 01.12.2016
21:03

Cekam te samo jos da kazes da odlicno igrate i da ste sampioni za koje kolo

avatar
MANUTD
Thursday, 01.12.2016
22:43

Pa i igramo odlicno. Tim koji igra lose ne moze da stvori 20 sansi po mecu.

avatar
baki35
Thursday, 01.12.2016
00:07

Dobra utakmica veceras, svi su bili dobri, bilo je par gresaka, ali sve u svemu dobra utakmica. Efikasnost se odmah vidi kada su Marsijal i Mihtarijan po krilima. Miki dve asistencije a Marsijal dva gola. Ibra daje golove kada ima ko da mu asistira, Runi dobar, Kerik dobar. Erera i Valensija su po meni igraci koji daju svoj maksimum na svakoj utakmici, nebitno da li je utakmica vec dobijena ili izgubljena. To se moglo videti kada je Erera asistirao Zlatanu za 4-1. Dzons je malo nesiguran, a Roho je odigrao dobro veceras. Drago mi je zbog Svajnstajgera sto je konacno dobio priliku, makar tih 5 minuta. Nadam se da ce krila u sledecoj utakmici opet igrati Marsijal i Miki, jer je ocigledno da igramo mnogo bolje kada su oni tu, a ne Rasford i Lingard.

avatar
Red blood
Thursday, 01.12.2016
00:04

Vec vidim polufinale Liverpul-Junajted,Hal-Sautempton. :-)

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 01.12.2016
00:03

I Runi se polako vraca u formu,odlicno je delio lopte i dosta se trudio. Mnogima ce zvucati cudno,al meni je drago sto sam opet video nervoznog Runija. Ranije,dok je bio u odlicnoj formi,on je stalno bio nervozan i raspravljao se sa sudijama. Sad je rizikovao par puta da dobije drugi zuti... Ako se Runi vrati u formu ceo Junajted ce igrati bolje.

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.12.2016
14:24

Ništa dok Vejn ne počne da besni na terenu :) Besan Runi je dobar Runi :)

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.12.2016
18:16

Runiju bes k'o Samsonu kosa :) Pored ovih koje si naveo, ja bih dodao tu i Felainija, Smolinga, Džonsa, pa i Depaja, što da ne :) Tu je i Valensija zvani tenk :) Imamo opasnu ekipu za 'makljažu' :)

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 01.12.2016
14:58

Mora Runi malo da pobesni,nista bez toga. Sad je tu i Ibra,njega igraci retko kad smeju u oci da pogledaju. A i od Runija su se ranije sklanjali. Ne bih voleo da vidim bilo kakvu tucu na terenu,al kad bi se neko pokacio sa Junajtedovim igracima sigurno ne bi dobro prosao. Runi bokser,Ibra tekvondista,Roho ima pravi juznoamericki temperament,a ni Baili i Pogba ne deluju uopste naivno.

avatar
Ole Gunar Solšer
Thursday, 01.12.2016
00:03

De hea- Valensija, Bai, Smoling(Dzons), So(Blind)- Erera(Kerik), Pogba- Mata(Miki) Runi, Marsijal(Rasford)- Ibra plus Miki moze da igra desno i levo krilo i iza napadaca. Nema se tu sta izmisljati sa Lingardom, Darmianom i Felainijem mada moze Lingard kao izmena.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 01.12.2016
00:43

Znamo to mi ali ce Mou sve promjeniti protiv Evertona i ocekuje nas opet blamaza i vjerovatno poraz. Zakucat ce i Marsijala i Mikija na klupu ako uopste budu i u protokolo za taj mec jer Marsijal nije bio u protokolu za liga mec sa West Hemom a dade im dva gola. Ja ne znam sta je sa Mou u celziju je imamo startnih 11 i samo vrsio neke korekcije radi povreda ili kao zamjena. A u Junajtedu jos nije sastavio startnu postavu. Svaki mec drugi igraci izmislja toplu vodu. Koliko samo brze igramo sa Marsijalom i Mikijem na krilima. Runija ako ne ide onda Mata i jos samo.mjesto kerika staviti Pogbu i to je ta startna postava.

avatar
Danijel Sturridge
Thursday, 01.12.2016
00:02

Voleo bi finale protiv Mancestera da to bude prva titula u nizu povratka na put stare slave

avatar
Vernes Delic
Thursday, 01.12.2016
00:28

Ma joj ili oni il hull city isto je tonObje ekipe prosjecne u ovom trenutku

avatar
Medison
Thursday, 01.12.2016
00:35

Za to treba da prodjete Southampton, sto se tice Junajteda sigurno ce igrati finale i naravno osvojiti titulu, ko ce da ga spreci mozda smesna ekipa liverpul koi izigrali deset kola i sanjaju titule, polako, treba u sezonu odigrati 50 60 utakmica

avatar
Forza RoSs0neri
Thursday, 01.12.2016
00:02

Ovo samo za samopouzdanje 2 gola Martial i 2 asistencije Miki.Oni ako se dignu i odigraju kao prosle sezone skace MU na tabeli sigurno.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 01.12.2016
00:48

Da ako oni prorade kao prosle sezone nece biti problema jer Marsijal je unistavo protivnicke odbrane a Miki imao nevjerovatnu statistiku u Dortmundu. Nadam se da ce im se samopouzdanje vratiti i da ce poceti igrati kao prosle sezone. I ibrahimovic ima puno vise lopti sa krila kad su njih dvojica u igri.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 01.12.2016
00:01

Popravljamo se, sad smo omasili samo 3 zicera i 2 dobre sanse, sitnica. Naravno, standardno smo primili gol iz jednog (prvog) mocnog prilaza golu. Sta ces, imali su strasnu inicijativu i morali su barem taj jedan da daju. Od koga smo mi izgubili dva boda majko rodjena... West Hemu zbog ove divljacke igre zelim sve najgore, ionako su nas kostali LS za ovu godinu. Veceras su bili zreli za jedno 10 komada i Bilic verovatno pije otkaz do kraja godine... Runi mozda vise ne moze kao nekad, ali mi se cini da jedini zna koji grb nosi na grudima, coveku svaka cast. Marsijal, Miki i Ibra odlicni...

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.12.2016
00:47

Pazi kakva je to ironija, kod Luja je Junajted muku mučio da stvori i jednu dobru šansu po utakmici, ove sezone maše samo tako i to one 100% šanse, setimo se samo Barnlija, Stouka, Vest Hema u prošloj, pa i Arsenala onomad itd. Ohrabrujuće je to što je Junajted konačno počeo da igra fudbal koji vodi ka nečemu. Nije to više totalna bezidejnost i nemogućnost kreiranja šansi, sada je to kreativniji Junajted, Junajted koji smisleno napada, dobro kombinuje, brže, atraktivnije i direktnije igra - pišem na osnovu proteklih 5 utakmica. Problem je predstavljala 'samo' realizacija i to neverovatni promašaji... Mene raduje napredak u igri, ovakav Junajted je gledljiv Junajted. Nadam se da će u nastavku dodatno popraviti tu realizaciju. Ovo već liči na nešto, a Runi ponovo igra dobar fudbal, koristan fudbal. U formi je i nedostajaće protiv Evertona za vikend.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Thursday, 01.12.2016
00:00

Miha je strasan igrac,malo lenj ali strasan...valjda ce sada dobiti pravu sansu

avatar
Thursday, 01.12.2016
00:44

Strasan protiv takticki dve krs ekipe Fejnord i Vest Hem,videcu ga protiv prve ozbiljnije ekipe ima da se pretvori u Kaspera!

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Thursday, 01.12.2016
14:07

Jel bio casper prosle sezone u bundes ligi...cuti sramotis se samo

avatar
Nikola Milosevic1
Thursday, 01.12.2016
00:00

Lepo lepo ali problem je to sto je ovo liga kup gde klubovi odmaraju igrace....

avatar
MANUTD
Thursday, 01.12.2016
00:23

Koga je Vest Hem odmarao?

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 01.12.2016
21:30
avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 01.12.2016
00:24

Pa sad da su nesto odmarali nisam primjetio jer su to gotov naj jace postave. West Hem nije puno promjenio dok je Junajted mjenjo i ovakva postava junajteda je trebala biti i u ligi samo im dodat pogbu umjesto kerika i to je to.

avatar
XL
Thursday, 01.12.2016
00:00

Nakon ispadanja Arsenala, mogu da kazem da bez problema osvajamo ovaj kup, osim ako se ne desi neko cudo. Hal, Mancester i Sautemton su kvalitetom mnogo ispod i Liverpul obektivno ne bi trebao da ima problema sa tim ekipama.

avatar
paul2016
Thursday, 01.12.2016
00:10

Druze nelupaj gluposti, satracemo vas u medusobnom duelu zivi bili pa vidili sa da murinjo izvede prabi sastav da neprabo rokade, znaci zapamti ovaj komentar pa se cujemo nakon utakmice ako bude u polufinalu ili kos boljebu finalu

avatar
Thursday, 01.12.2016
00:19

Imate u zadnjih 20 i kusur godina titula u PL isto kao i Hal i Sautempton, a fali vam ih 12,13 da biste se poredili sa Mančester Junajtedom.

avatar
Wednesday, 30.11.2016
23:59

Bilic takticki uz Pardijua i Hjuza najslabiji takticki trener u PL,ljudi su ne'dorasli za takmicnje kao sto je PL,zao mi Vest Hema ako se ne rese ovog diletanta koji nama pojma o taktici sa 3.igraca u zadnjoj liniji,odese oni u Cempionsip,lagana utakmica za Junajted protiv takticki ocajnog Vest Hema!

avatar
MANUTD
Thursday, 01.12.2016
00:18

Pre 4 dana su bili takticki superiorni lol

avatar
Petar Pan
Thursday, 01.12.2016
14:15

Prosto ne mogu da verujem da si ti toliko opterecen Unitedom i Murinjom . Kladim se da vise volis Unitedov neuspeh, nego uspeh svog kluba . :D

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 30.11.2016
23:58

Odlicna partija, igra je bila vrlo atraktivna i tu je i rezultat konacno :D Ocekujem slicnu postavu protiv Evertona. Raduje me stav i hemija izmedju igraca.

avatar
Medison
Thursday, 01.12.2016
00:40

Runi nece igrati protiv Everton dobio je zuti veceras pa propusta tu utakmicu ali vraca se Pogba koj isto zbog suspenzije nije igrao veceras

avatar
King of Manchesterr
Wednesday, 30.11.2016
23:58

Man utd vs West hem 1-1 ( Eh ne mozete West Hem da pobedite sramota!)nnMan Utd vs West Hem 4-1 (Pa dobro West Hem je sam sebe pobedio greskama,West Hem nije nikakvo merilo njih bi i Radnicki Nis pobedio.)nnSamo polako hejter vratice se Junajted na velika vrata,mozete jos malo prozivati.

avatar
Vernes Delic
Thursday, 01.12.2016
00:31

Pa dobro izveli ste sastav ko da igrate finale lp.nBilo bi sramota da ni ove niste pobj.hahaha

avatar
SAB
Thursday, 01.12.2016
21:10

Dobili ste jednu utakmicu i vec ste se okurazili

avatar
Zoki N1
Wednesday, 30.11.2016
23:58

E ovo već može da se gleda...samo cu reci brza igra i brz protok lopte....🤗🤗🤗

avatar
Carina
Wednesday, 30.11.2016
23:57

Da li bi navijaci junajteda bili zadovoljni osvojenim liga kupom i 5. mestom u premijer ligi?

avatar
MUFC14
Thursday, 01.12.2016
00:09

Ako ne budemo u prva 4 vise bi voleo da budemo na bilo kom mestu od 7.-17. samo da ne igramo Ligu Evrope. LE mnogo utice na formu u ligi. Junajted je osvojio samo 5 od 15 bodova posle meceva u LE.

avatar
paul2016
Thursday, 01.12.2016
00:12

Liga kip, fa cup i evropska liga i moze 5 mjesto

avatar
_MUFC_
Wednesday, 30.11.2016
23:56

Odlična igra Manchestera! Miktharyan 2 fantastične asistencije,Ibrahimović i Martial po 2 gola.U prvom poluvremenu morala suše postići još nekolika gola.Mora se poraditi na završnici.Nevjerovatno kako glupe golove primamo!Lijepo je viđeti Schwainsteigera opet na terenu.Lijepa igra samo se mora poraditi na završnici i rezultati će dolaziti! GGMU

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 30.11.2016
23:55

Sad svi navijaci Junajteda zale sto ovako nije bilo u ligi pre par dana :) Dobra igra Mancestera i zasluzena pobeda. Roho i Dzons zasluzuju pohvale,maltene bez greske su odigrali ceo mec. Mkitarianu i Marsialu ovo treba da podigne samopouzdanje,dobro su odigrali. I drago mi je zbog Bastijana,nadam se da ce cesce dobijati sansu.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 30.11.2016
23:55

Tako je trebalo i u ligu da ih razbiju

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 01.12.2016
00:20

A kako da ih razbijemo kad najbolji pojedinici nisu tad igrali Miki 2 asistencije usao sa klupe u ligi dok Marsijala nije bio ni na klupi a sad dao 2 gola. Ali zato su igrali Lingard.Felaini i Darmijan i nije nikakvo cudo sto nismo dobili utakmicu jer Mou se pogubio i nezna poslat 11 igraca na teren. I sledece kolo opet ce Marisijal i Miki na klupu a Lingard i Rashword na teren kao i Darmijan a Show ce na klupu i mi cemo lagano izgubiti od Evertona.