Ovo je godina 'Trozupca'

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 23.11.2015.
19:27
Izvor: Sportske.net

Jedan podatak vezan za Barsin napadački trio je još jedan argument koji ide u prilog konstatacijama da se radi o najubojijoj ofanzivnoj liniji jednog tima svih vremena.

Instagram: neymarjr
Instagram: neymarjr

Povezane vesti

Podatak je za rubriku 'Verovali ili ne'.

Leo Mesi, Luis Suarez i Nejmar su u 2015. godini postigli više golova od svih ekipa u Evropi koje igraju 'ozbiljna' takmičenja.

Njih trojica su ukupno 125 puta tresli protivničke mreže do sada, a taj broj bi nesumnjivo bio veći da nije bilo povreda.

Primera radi, moćni Bajern Minhen je u ovoj kalendarskoj godini sao 119 golova, Pari Sen-Žermen, koji je neprikosnoven u Francuskoj - 115, a najveći Barsin rival, Real Madrid - 104.

Do kraja godine ostalo je još nešto više od mesec dana, a u fudbalskim istorijskim knjigama bi 2015-ta komotno mogla da dobije naziv 'Godina Trozupca'.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtdSrbija
Tuesday, 24.11.2015
10:34

Idi bre... Neverovatno! Svaka cast, ukomponovali su se Mesi, Suarez i Nejmar samo tako, licno sam bio skeptican po pitanju Suarezovog odlaska u Barsu zbog toga sto sam mislio da nece moci da se nosi sa tim da nije glavni igrac u timu, ali mi je drago da me je demantovao. Iako je igrao za naseg najveceg rivala, mnogo ga postujem. Ove brojke su nestvarne, da tri igraca daju vise golova od jednog Bajerna, to nisam mogao ni da pomislim. Jos jednom, svaka cast! Ovo je pomeranje granica u potpunosti, a ova tri momka nemaju granice!

avatar
leo barselona1
Tuesday, 24.11.2015
09:49

Samo bajern moze pobjedit barsu

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 23.11.2015
23:50

Presli igricu...

avatar
Liverpool_Zvezda
Tuesday, 24.11.2015
18:25

Ali baš prešli. Niko ne može da ih zaustavi.

avatar
Mario Götze - Return
Monday, 23.11.2015
23:02

Bajern ce ih preci, msm realno skoro sve golove koje barsa da daju ova trojica, tako da je to skoro zbir svih golova koje je dala barsa...

avatar
Armani
Tuesday, 24.11.2015
00:33

Bayern ce preci ova 3 igraca,pa to je vrlo pohvalno za tvoj bayern!

avatar
Armani
Tuesday, 24.11.2015
16:18

Jednako kao muller i lewa za bayern...a za tebe sam doktor nauka a ne strucnjak!

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 24.11.2015
03:09

Pa 90 posto golova postize taj trio za Barsu strucnjace...

avatar
Heisenberg321
Tuesday, 24.11.2015
00:55

Trozubac je sam jači od Bajerna bez ostalih igrača. :D

avatar
AdrovicEsad
Monday, 23.11.2015
22:12

Joj kad cuje komentare pojedinih kako je Premijer Liga najaca , dodje mi da povracem, sta ja treba da ima Kazem kad oni kazu da je najbolja, ja treba da im kaze da je Rumunska najbolja, oni Premijer ja Rumunska i tako u besvest. Daj te Argumente kad nesto tvrdite zasto je neko najbolji. Zasto je Barsa mocna ovako svih ovih godina? Barsa je kroz svoju istoriju imala najvece zvezde fudbala, a Barsina djeca trnjirala i gledala utakmice velikih majstora i ucili, bilo je pitanje vremena samo kad ce Barsa da Vlada. A ovaj trio pa to je normalno kad imate jednog igraca u ekipi kao Messija uz Messija svi igraci rastu to je ono sto cini kvalitet Barse, Barsa je davno pokorila fudbalski svijet. Ova se Barsa moze pobedit ali nadigrat i pobedit to nikad.AKO POSTOJI BOG U FUDBALU BARSA CE OSVOJITI TRI PUTA ZAREDOM LS.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 24.11.2015
01:08

Evo ja cu da ti kazem da je najbolja i dam argumente.nU PL se TV prava dele svakom klubu podjednako, dakle Manchester United uzme 20milke i poslednjeplasirana Villa uzeti 20milke dok u Primeri Barca i Real podele 80 posto , ono sto ostane drugima.nTime dobijamo finansijski jace ekipe, i samim tim vecu ujednacenost timova. Stadioni su puni, tamo se zivi za fudbal, placa se porez, sudije ne pomazu favoritima (Barca Real) kad im zatreba, igra se MUSKI fudbal, ne svira se faul na svaki kontakt.nNije tacno da je Barca mocna zato sto ima Zvezde, ima ih i Real, mocna je zato sto ima mocan stil igre, i nije tacno da se ta Barca ne moze pobediti i nadigraditi jer se svi secamo onog SEVEN UPa

avatar
@stats
Thursday, 26.11.2015
12:29

Tv prava jesu ujednacenija u Engleskoj ali su daleko od tih 20 miliona.Prvi dobija oko 120,poslednji oko 70... Samo,dzaba Noricu tih 70 ako ih potrosi na dva dobra igraca i nenormalno velike plate balvana i bandera u timu.Englezi i dalje igraju neki fudbal iz proslog veka,ne odustaju od svog stila igre i zato im reprezentacija dozivljava ponizenja i zato im je Hari Kejn nesto najbolje sto su izbacili u poslednjih par sezona. Najbolji timovi u Engleskoj su oni koji u timu imaju najmanje Engleza! Jos jednom,dzaba svi ti novci ako ih nemas dovoljno da isplatis te abnormalne plate i da zamenis svih 11 balvana Engleza u timu.

avatar
Liverpool_Zvezda
Tuesday, 24.11.2015
23:34

Ja mislim care da si ti nadmašio samoga sebe... Izvoli, pročitaj ovaj tekst o TV pravima: http://www.sportske.net/vest/biznis/televizijo-nekom-si-majka-a-nekome-maceha-213007.html

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 24.11.2015
17:01

Merilo jedne lige su igraci i igra, nikad ne moze biti merilo novac i kolko stanovnika ima jedan grad i kolko ima gledalaca na jednoj utakmici. Ajde da vidimo sta se dogadjalo na Evropskoj sceni, Junajted,Liverpul i Celzi su osvojili LS ali ja bi sa tim peharo sve po glavi igrace i jednih i drugih i otjerao kuci jer nisu zasluzili igrom.Sta hocu da Kazem da Englezi nisu imali ekipu kao Real u vreme Raula, Milan u vreme Ancelotija i kao Barsa u novom vijeku, ili kao Bajern, ove ekipe su imale igru i razultate, EL je pokazala isto kao i LS, Engleski klubovi nemaju igru na Evropskoj sceni, nemaju igru koja bi donijela pravu pobedu.Englezi ako hoce da podignu svoj nivo lige mora ju da dovode majstore, Platini,Maradona,Badjo,Del Piero,Romario, Zuba,Zidan,Rivaldo,Injesta,Ronaldinjo, Savi,Messi, kad imas ovake majstore onda djeca gledaju i uce, A kad imas Dzerarda i Skolsa ko su oni gdje su igrali da vidim te majstore u vezni red sa majstorima pa da vidim sta ce da pokazu. Onaj Kros sto ga nahvalise gubi se u Realu a tek da je u Barsi nebi ga gledali na terenu. Ako ti ovo nije jasno onda ti nista nije jasno

avatar
NIKE
Tuesday, 24.11.2015
13:11

Nije tačno da ih je Bayern uništio u svim segmentima igre (7:0) u dvomeču, to je najubjedljiviji poraz neke ekipe u dva meča u završnicama LŠ u povijesti. Real ih je znao dobijati sa po 11:1, Selta ih neki dan odučila od fudbala sa 4:1, Bilbao ih nokautirao kao kesu u super kupu... slažem se da su trenutno najbolji, ali da ih nitko ne može nadigrati i pobijediti nije tačno.

avatar
Rulermaster
Tuesday, 24.11.2015
11:29

Sam si rekao, najujednacenija, ne najbolja...

avatar
Barça el honor
Monday, 23.11.2015
21:47

Mnogo rekorda su oborili, stvarno je ovaj trio pomerio granice.Ono sto je vaznije da se trofeji osvajaju jer bez trofeja svi ovi golovi i rekordi nisu bitni,a posle trofeja dodju kao slag na tortu.Nadam se da ce donekle ponoviti proslu sezonu,za sad su na dobrom putu ali duga je sezona.

avatar
Rade007
Monday, 23.11.2015
21:17

Sjutra će Romi svaki da da po 3 gola.

avatar
NIKE
Monday, 23.11.2015
21:10

Messi - legenda fudbala, poštujem ga u svakom smislu, (za mene lično već sada najveći svih vremena) Suarez njega poštujem samo u fudbalskom smislu, ne ljudskom, Neymar za mene fudbalsko umijeće OK, ali ljudsko (ne dao Bog nikom), Ovaj momak voli bacanje po suhom i laganje sudijama, više nego išta, čak ga je i Dunga izbacio sa Kupa Južne Amerike zbog sebičluka i nadmenosti - znači za mene Messi kralj, Suki OK i Neymar ne dao Bog nikom. Zajedno su toliko jaki da ih nije u stanju niti jedan tim pobijediti, možda jedino neki Mourinhov ili Simeoneov jak BUS u šesnestetcu i neka kontra, mada šanse ne veće od 30%.

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 23.11.2015
20:51

Ovo je nenormalan napad...Sva troica imaju nevjerovatnu fudbalsku inteligenciju....Suarez reseta mreze,dovoljan mu je i najmanji pedalj terena da postigne gol,takodje i fenomenalno asistira...Nejmar,sta reci o njume,i on je poceo da pomjera granice u fudbalu,svaki njegov potez je za divljenje,postize mnogo golova,asistira,kreira akcije,radi sve.I naravno Messi,o njemu ne treba trositi rijeci,sve je receno.Njihova saradnja na terenu i nesebicnost je za duboki naklon.Najbolji napada svih vremena,bez ikakve dileme!