Ovo je Alegrijev izbor za dvomeč sa Borusijom!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.02.2015.
21:05
Izvor: Sportske.net

Dve nedelje uoči početka eliminacione faze takmičenja u Ligi šampiona trener Juventusa Maks Alegri uvrstio je tri nova imena na spisak igrača koji će konkurisati za duele sa Borusijom iz Dortmunda.

Beta/AP Photo/Alessandro Di Marco, Ansa
Beta/AP Photo/Alessandro Di Marco, Ansa

Povezane vesti

Tačno dve nedelje ostalo je do prvih mečeva osmine finala Lige šampiona kojima će zvanično početi eliminaciona faza elitnog takmičenja.

Prve utakmice igraju se 17. februara a učesnici četvrtfinala biće poznati 18. marta za kada su zakazani revanš susreti u duelima Barselone i Mančester Sitija, odnosno Juventusa i Borusije iz Dortmunda.

Šampion Italije pokušaće da eliminiše "fenjeraša" Bundeslige a Maks Alegri je na spisak igrača koji konkurišu za ovaj dvomeč uvrsio tri nova imena.

Juventus
- Bufon, Kjelini, Kaseres, Ogbona, Pogba, Pepe, Markisio, Morata, Tevez, Koman, Ljorente, Barzalji, De Ćelje, Bonući, Padoin, Pirlo, Vidal, Lihštajner, Sturaro, Storari, Matri, Evra, Rubinjo, Pereira, Marone.

U pitanju su povratnici u crno-belu porodicu Alesandro Matri, Stefano Sturaro i Paolo De Ćelje čime je svaka linija tima ojačana još po jednim igračem.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona između Juventusa i Borusije iz Dortmunda zakazana je za 24. februar i igra se u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
giggsy the master
Tuesday, 03.02.2015
22:12

Jos je rano za spekulacije

avatar
3x3
Tuesday, 03.02.2015
22:46

Ovo su registrovani igraci za drugu fazu Lige Sampiona. Nije naveden sastav sto naravno i ne moze biti ovoliko ranije. Ne znam sta ti nije jasno?