Ovim gestom je Mojes 'kupio' sve navijače Sosijedada!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.02.2015.
17:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Real Sosijedada nisu uspeli da odole Real Madridu u susretu 21. kola španske Primere ali će navijači tog kluba brzo zaboraviti ubedljiv poraz pošto ih je Dejvid Mojes kupio svojim humanim gestom.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Prethodnog vikenda Sosijedad je gostovao Real Madridu u okviru 21. kola španske Primere a šampion Evrope nije dozvolio bilo kakvo iznenađenje ekipi Dejvida Mojesa.

Baski su sa "Bernabeua" ispraćeni sa 4 gola u mreži a navijači gostujućeg tima zapamtiće ovaj poraz po tragičnom događaju koji je prethodio utakmici.

Jedan od navijača Real Sosijedada stradao je u saobraćajnoj nesreći dolazeći u Madrid na duel sa Kraljevskim klubom.

Nesrećni mladić bio je suvozač u jednom od dva vozila koja su učestvovala u udesu a spasa mu nije bilo iako je najbliža bolnica bila udaljena svega 300 metara od mesta nesreće.

Sahrana stradalog mladića obavljena je u ponedeljak u jednom od naselja San Sebastijana a okupljene je iznenadio dolazak trenera Real Sosijedada Dejvida Mojesa koji je lično došao da oda poslednju počast jednom od navijača kluba na čijoj klupi sedi.

Nema sumnje da je ovim gestom Mojes 'kupio' navijače Real Sosijedada baš kao što je to učinio onim gestom u znatno pozitivnijoj atmosferi kada je grickao čips sa devojčicama koje su došle na utakmicu.

Ne propustite