Ovakvi nam trebaju u reprezentaciji!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.11.2015.
13:29
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Njukasl Džetsa Miloš Trifunović ponovo je zablistao u dresu svog kluba postigavši fantastičan gol glavom u 36. "F3 Derbiju".

newcastlejets.com.au
newcastlejets.com.au

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Trifunović nastavio je da rešeta mreže protivničkih ekipa u australijskoj A-Ligi spektakularnim pogotkom u 36. "F3 Derbiju".

Njukasl Džetsi ugostili su Central Koust Marinerse u okviru 6. kola A-Lige i odigrali 1:1 (0:0) u meču koji je ljubiteljima fudbala u Australiji poznat kao "F3 Derbi".

Na veliku žalost, pogodak koji je Miloš Trifunović postigao za domaći tim u 83. minutu nije bio pobedonosni pošto su gosti u nadoknadi stigli do izjednačenja, ali to ne menja činjenicu da je gol bio fantastičan.

Bivši fudbaler Crvene zvezde 'napao' je loptu posle kornera i sjajnim udarcem glavom smestio je iza leđa protivničkog čuvara mreže. Bio je to prvi gol Miloša Trifunovića na "Hanter Stadionu" i prava je šteta što njime nije doneo sva tri boda svojoj ekipi.

Pomenimo i to da je ovo bio četvrti pogodak Miloša Trifunovića na šest odigranih utakmica u dresu Njukasl Džetsa, pa bi u slučaju da nastavi u istom ritmu selektor Srbije mogao da obrati pažnju na njega jer smo se svi zasitili vrhunskih zvezda iz Čelsija, Njukasla, Mančester Sitija, CSKA, Sautemptona i Intera koje u dresu sa nacionalnim grbom ne pokazuju ništa.

Možda je vreme da momci koji igraju u nekim manje atraktivnim ligama dobiju svoju šansu jer u reprezentaciji kvalitet mora da prati srčanost i neretko je ona bitniji faktor u odnosu na fudbalsko umeće pojedinca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACACHELSEA
Sunday, 15.11.2015
14:32

Stvar je do igraca,ali jos vise do trenera koji mora da postavi autoritet,kao sto su to radili Antic i Mihajlovic.Curcic to nema.Od ovih ne mamo bolje a ovi sa Zelanda su jos mladi da se stave u vatru da izginu.Najbolje je staviti Paunovica ili nekog od ovo dvoje sto su bili.

avatar
Saturday, 14.11.2015
18:51

Dajte ljudi, ra nasu reprezentaciju bi bilo najbolje da prestane da se zove reprezentacija vec jednostavno skupina igraca, koji bi dres sa grbom zamenili dresom zuto, zelenog dizajna na roze tufne, u ljubicastim kopackama i kramponima na sljokice, da budu lakrdiaj i cirkus do kraja, a ne ovako. Treba isterati lopove iz uprave i smanjiti davanja za fudbal na apsolutnu nulu. Za trenera postaviti neku zivinu(guska, curka) sa frakom, posto odela nazalu propisi FIFe, koju cemo ispostovati ap da nam se svi smeju sa konkretnim, razlogom, ane ovako da se kao cud kako nismo uspeli, ja se uopste ne cudim, dobro mozda se cudim kako dasmo taj jedan gol?

avatar
Goran Ilke
Saturday, 14.11.2015
16:03

ja msm da treba da ukinemo a tim i mir

avatar
Lorenzo Insigne
Saturday, 14.11.2015
15:09

e samo nam jos ovaj fali u ovom cirkusu zvanom A tim..

avatar
Lorenzo Insigne
Saturday, 14.11.2015
15:09
avatar
33
Saturday, 14.11.2015
14:55

Jaka liga nema šta!

avatar
Toni Kroos
Saturday, 14.11.2015
14:54

Najpre,korenite promene u FSS,pa tek onda sve ostalo!nPrvo da se krene od selektora ako hocete korene u pristupu igraca prema dresu Srbije! Potreban je neko koga ce se igraci,uslovno receno,pribojavati,neko ko ce bez problema da izbaci iz tima igraca koji ne postuje njegova pravila (kao sto su izbaceni Nejmar,Vidal...)! Mozda da vratimo Antica ili,kako neki pricaju,da stavimo Zivadinovica a Pauna na U21 pa da ga ovaj nasledi a i nauci nesto od njega..n Upravo najslabije karike tima su igraci iz najjacih klubova evrope.. Kolarov ima fenomenalan sut i centar sut ali mu je zalaganje NULA! Bane vise nije Bane od pre 3,4 godine a sigurno je i da mu smeta konstantno premestanje sa stopera na beka i suprotno.. Tomovica je prosek a u Italiji se igra takav fudbal da su bekovi najnebitniji na terenu.. D.Tosic se bori i ima zelju da igra za reprezentaciju ali je i njemu problem konstantno premestanje sa beka na stopera i obrnuto,uz to,igrao je iako nije odigrao ni minut jos od Albanije.. Matic i Milivoje su dobri defanzivci ali plejmejkeri.. Ljajic je sjajan,ima volju sto je najbitnije! Tadica obrisati sa sireg spiska reprezentativaca,videli ste da je jedan Katai,koji igra u Srbiji (za razliku od zvezde Sautemptona) uradio vise za 20ak minuta nego Tadic u poslednjih 5,6 meceva.. Tosic je u dobroj formi ali je pitanje koliko on zeli da se izlaze naporu s obzirom da ima 28 godina i da sigurno juri jos veliki ugovor na zapadu.. Mitrovic je buducnost Srbije,to je sigurno,ali mislim da nam za ovako bitne utakmice treba neko iskusniji,na primer,Radovic,Skuletic pa,zasto da ne i Mrdja..

avatar
Nikola Nikola
Saturday, 14.11.2015
14:34

Svaka mu čast, al' ovom logikom bi u košarkaškoj reprezentaciji trebao da nam igra onaj dečko o kom ste pre neki dan pisali, onaj što igra u Urugvaju, ili tako negde.