Ovako je Kasiljas šokirao Murinja!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.09.2015.
11:03
Izvor: Sportske.net

Kako je prošao susret, šta su rekli jedan drugome? Zbog čega Murinjo nikako ne voli da vidi Ikera na suprotnoj strani.

BETA/AP Photo/Steven Governo
BETA/AP Photo/Steven Governo

Povezane vesti

Istorija odnosa Murinja i Kasiljasa je poznata. Kada je Sveti Iker doveo u pitanje Portugalčev autoritet u svlačionici, ali i jedinstvo tima insistiranjem da se prevaziđu sukobi između fudbalera Reala i Barselone kako ne bi naškodili reprezentaciji, sklonjen je iz ekipe.

"Niko nije iznad tima, nigde nisam imao problema dok neki igrači nisu pomislili suprotno", rekao je Murinjo jednom prilikom, a svi su pretpostavili da se odnosilo na Kasiljasa.

Na kraju je čak Perezu rekao da je legendarni kapiten "crna ovca" i da će naškoditi Realu dok god bude bio u klubu.

Sinoć je bilo pristojno, pozdravili su se kao civilizovani ljudi.

"Žoze mi je stisnuo ruku i rekao da ćemo se videti u Londonu. Nisam ja igrao protiv njega, nego protiv Čelsija", rekao je Kasiljas koji iz sve sile navija da se ove godine susretne sa Realom u nokaut fazi Lige šampiona.

On je sinoć primio gol iz slobodnjaka koji mu ide na dušu, ali je odbranio zicer posle koga je Murinjova reakcija na klupi bila neprocenjiva!




Iker je tako dobio prvu rundu, videćemo Murinjov odgovor na"Stamford Bridžu".

Inače, Portugalac nikada nije dobio španskog golmana, njegovitimovi u pet mečeva protiv ekipa na čijem je golu stajao Kasiljasimaju remi i čak četiri poraza!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pedjaa11
Thursday, 01.10.2015
00:10

Pa da mu gol ide na dusu i nije potpuno tacno, jer nije vidjeo loptu.

avatar
StefaNN
Wednesday, 30.09.2015
16:07

Koliko ovom Murinju zelim sve najgore u zivotu.

avatar
ProudKnight
Wednesday, 30.09.2015
14:58

Iskreno, nadam se da će otići negdje iz Čelzija, nisam ga volio ni dok je u Realu bio. Osvojio je najjadniju LŠ sa Interom. Ipak svaka čast za uspjeh s portom, skidam kapu. Njegovi timovi su obično bahati, bezobrazni, bezobzirni, nesložni i ne znaju šta je fer plej, a on kao jedan mali čovjek, uvijek traži krivca u nekom od igrača, a zapravo je on u dobroj mjeri pročitan. Tell the children the truth!

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 30.09.2015
13:13

Ja mislim da ce Murinjo biti trener Celzija jos dugu dugo i predugo, Kasiljas osvojio sve u zivotu za razliku od Murinja, Kasiljas osvajao trofeje kao velika ekipa, Murinjo osvajao trofeje na loto; Loto je kad jednom dobijete i nestanete sa karte nema vas nigdje, To vam je kad jedan slikar napravi jednu sliku i nestane nema ga vise, ili kad jedan Pjevac ima jednu pjesmu i vese nema ni jednu

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 30.09.2015
11:15

Pokazo IKER da je glavni 👌👍