Ovako je Joveta ''zapalio'' stadion i postao heroj od Podgorice do Sevilje! (TVITOVI)

Autor: Milovan Longinov
nedelja 15.01.2017.
23:09
Izvor: Sportske.net

Stevan Jovetić je večeras ime koje je zapalilo čitavu Španiju, ali i Crnu Goru i navijače Partizana.

Twitter/Sevilla FC
Twitter/Sevilla FC

Povezane vesti

Crnogorski fudbaler je u svom debiju u Primeri, ušao u igru pri rezultatu 0:1, u 67. minutu, a u nadoknadi je postigao sjajan pogodak za preokret i pobedu.

Kada se činilo da će remi biti konačan ishod, Stevan Jovetić je ponovo pogodio mrežu Reala prelepim udarcem sa preko 20 metara.

Ova pobeda nije običan trijumf, već onaj koji je prekinuo čudesan niz Real Madrida od 40 mečeva bez poraza Zinedina Zidana.

Jovetić je očekivano tema broj jedan i na društvenim mrežama, komentari, pohvale stižu sa svih strana, od Srbije i Crne Gore do Španije.

Podsetimo, on je pre samo pet dana predstavljen kao novi igrač Sevilje, 12. januara je postigao gol Realu u remiju 3:3 u Kupu kralja, a 15. je debitovao u Primeri i srušio veliki ''kraljevski'' klub.

Komentari na našim prostorima su da je Jovetić novi '' Kraljev seviljski berberin'', da je ''naš Kengur''...

Kapa dole Joveta!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miha
Monday, 16.01.2017
10:27

Bravo Joveta masino!!!! Pa da zablistas u martu protiv Poljaka :DD

avatar
Real-an is back!!
Monday, 16.01.2017
00:31

svaka cast joveticu drago mi je da je postigao gol veceras ali moram reci da je veceras navas zapalio stadion jer je lopta isla po sredini gola , i u kup kralja je dao gol bio je sam potpuno niko ga cuvao nije ali naravno neosporan je njegov kvalitet ,st ose tice ostalih situacija mislim da ni u crnogorsku ,srbijansku ,bosansku itd drugu ligu se nikad niej desilo da neki tim da 2 gola sebi u dvije utakmice za redom , morao je doci poraz kad tad ali da sami sebe pobjede to je vec neki drugi problem.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 16.01.2017
00:23

Profesor mora da objasni, nije cudo sto je De Bur dobio otkaz. Zasto Maradona, Pele, Mesi, Injesta, Ronaldinjo, Rivaldo, Zuba, Zidan, Platini, Badjo, Del Piero, Romario, niko od ovih majstora nije zelio da igra u redarsku ligu Englesku, jer igraci nisu zasticeni od mesara i drvoseca. Da je Jovetic trazio savjet od Savicevica i Mijatovica, nikad nebi otisao u Citi. Bravo Joveticu za ove dvi dobre igre u dresu Sevilje, nadam se da ce Jovetic biti kao Mijatovic u Spanskoj ligi.

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 16.01.2017
00:17

Jovetic ulazi u drugom poluvremenu i daje gol Realu za pobjedu!!!To sam napisao.....Jovetic je igrac za velike utakmice,to se vidjelo jos u Fiorentini kada je igrao Ligu Sampiona....Hvala JO-JO za ogromnu srecu,sada je Barsa opet u igri,sve se vraca sve se placa...Tek se ocekuje veliki pad Reala,sada ce ubrzo igrati protiv Selte,i tu ce da budu ispraseni.Ako Barsa ne bude sampion,onda bi to volio da bude Sevilja,samo ne sugavi Real.

avatar
RMA
Monday, 16.01.2017
15:22

Sta kazeeees too, ne cujem vas dolje sa treceg mjesta, pricajte glasnije

avatar
DEL PIEROO
Monday, 16.01.2017
00:16

Klasa, mnogi ce reci sto dalje od intera, ali tu nije mogao da dodje do izrazaja od Ikardija, na momente samo je bio dobar i povrede i svasta nesto, Joveta je napadac svetske klase, sve najbolje u Sevilji jos puno ovako bitnih golova

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Monday, 16.01.2017
00:14

Jovetić dva Realu ✔nRadović dva Realu ✔