Ovako je Bajern rekao hvala svojim navijačima

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.12.2014.
23:17
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Bajerna iz Minhena oprostili su se od svojih navijača uoči duela sa Frajburgom a vizuelni spektakl pred poslednju utakmicu na "Alijanc Areni" u 2014. godini pokazao je zašto se klub iz bavarske prestonice naziva gigantom.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Ne morate da budete ljubitelj nemačke Bundeslige ili da je stavljate ispred engleskog i španskog šampionata, da bi Nemcima odali priznanje u jednom, a to je činjenica da u svakom trenutku imaju čime da vas fasciniraju.

Bajern je u jesenjem delu tekuće sezone nastavio svoju dominaciju pa nekima i nije posebno interesantno da gledaju kako "Mašinerija" melje rivale i hita ka novoj tituli ali je uoči duela sa Frajburgom imalo šta da se vidi.

Vizuelni spektakl koji je klub priredio na oproštaju od domaće publike u godini na izmaku ostavlja jak utisak na svakoga i to je nešto što Nemce razlikuje u odnosu na ostale fudbalske sile.

Spektakularna igra laserskim snopovima poslužila je klubu iz Minhena da se zahvali navijačima na podršci koju su pružali ekipi tokom 2014. godine u kojoj su osvojeni trofeji u Bundesligi i nemačkom Kupu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вучко
Thursday, 18.12.2014
00:35

Ove sezone Bajern nema konkurenciju u Bundesligi, a igra im je odlicna.
Dortmund je totalno zakaza i zao mi ih je, Wolfsburg je odlicna ekipica, ali trebaju im jos neka pojacanja da bi napravili nesto vise.