Ovako će izgledati Arsenal sa novim pojačanjima!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.06.2015.
14:34
Izvor: Sportske.net

Naravno, ukoliko se ona dese, a realno je očekivati ovako nešto u narednom periodu...

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Arsenal će dovesti golmana, velika je verovatnoća da će to biti Peter Čeh i promocija bi trebalo da usledi za nekoliko dana.

Pored njega, Arsenal traži igrača na poziciji zadnjeg veznog, a i na tom mestu je već izvesno jedno ime. Radi se o Morganu Šnajderlinu, za koga skoro svi engleski mediji pretpostavljaju da će obući dres "Tobdžija".

Ostaje još jedno veliko pojačanje u napadu, nekoliko imena je u opticaju, ali još uvek nije toliko "čisto" kao što je slučaj sa Čehom i Šnajderlinom.

Upravo to je razlog zašto su stručnjaci počeli sa predviđanjem izgleda formacije ekipe Arsenala za narednu sezonu sa Čehom i Šnajderlinom u timu.

Evo samo nekih varijacija...

Kokelin je odigrao sjajnu sezonu, on i Šnajderlin bi mogli da zaigraju u vezi jedan pored drugog, ali u ovom slučaju ne bi bilo mesta za Vilšira. Takođe, Kazorla ili Ozli ne bi igrali na prirodnoj poziciji. Naš sud - teško će se ovo desiti u bitnim utakmicama.

arsenal formacija

Naravno, sve ovo pod uslovom da dođe Šnajderlin.

Čak i ukoliko se to desi, postoji velika mogućnost da ne igra u prvoj postavi kod Arsena Vengera, jedini koga bi mogao u ovom slučaju da zameni jeste Kokelin koji iza sebe ima sjajnu sezonu.

Postoji i opcija sa Žiruom u špicu (u nedostatku igrača još većeg kvaliteta) i sa četvoricom u liniji u vezi. Ovde bi Šnajderlin mogao da igra na poziciji zadnjeg veznog, ali engleski mediji i u ovom slučaju prednost daju Kokelinu.

arsenal formacija

Ova opcija je možda bolja i ovako, sa Kazorlom u timu.

arsenal formacija

Da ne zapostavimo i odbranu, Arsen će sigurno igrati sa 4 defanzivca u liniji, a ukoliko stigne u tim, Čeh će svakako biti na golu.

arsenal formacija

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 23.06.2015
22:47

samo da ne igra u spicu Ziru ili Welbek,ne znam zasto nije dao pare za MARTINEZA xD

avatar
PakyCFC
Tuesday, 23.06.2015
22:30

Kako je čudno samo pomisliti na Čeha u Arsenalu, a kamoli sada kad je skoro gotovo prešao.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 23.06.2015
18:33

JA prosto ne mogu da verujem da se toliko polemise debatuje o nekom Arsenalu belzican klub koji nema sampionsku karmu...#CFC

avatar
wsaydxert
Tuesday, 23.06.2015
21:45

Decko, ne trabunjaj...

avatar
LuckyStrike
Tuesday, 23.06.2015
17:32

Schneiderlin i neka proba Benzemu da dovede i niko vise mu ne treba... ostali su odlicni

avatar
Lord Bendtner
Tuesday, 23.06.2015
17:21

Ma samo Danny umesto Girwooda..

avatar
rasko
Tuesday, 23.06.2015
16:42

Svaka postava bez Remzija je zaista smešna,najbolji je igrač ekipe uz Sančeza

avatar
*** T O P G U N **
Tuesday, 23.06.2015
16:23

CehnDebushi-Merte-Koss-GibsnKarvaljo/Vidal-VilsirnVolkot-Cazorla-SanceznZirun.....................................nZamene:Gabriel, Belerin, Kokelin, Ozil, Remzi i OxnTo je to otprilike

avatar
Savoa
Tuesday, 23.06.2015
16:12

Ni jedna nece bit tacna.

avatar
StefaNN
Tuesday, 23.06.2015
15:48

Giroud napolje! Iz svake moguce postave.

avatar
Stefan123
Tuesday, 23.06.2015
15:45

Tu nedje oko 4-5 mjesta

avatar
Forza Calcio
Tuesday, 23.06.2015
15:22

Borba za plasman u Ligu prvaka,al mislim da ce uspjet :)

avatar
Cazorla19
Tuesday, 23.06.2015
15:20

--------------sanchez-walcott
------------------------ozil
-----cazorla-schneiderlin-wilshere
monreal-koscielny-gabriel-debuchy
-----------------------cech

giroud
chambo
ramsey
coquelin
gibbs
merte
szczesny

avatar
fcb
Tuesday, 23.06.2015
15:15

U prvoj postavi nema sanceza, i nije mi jasno kako je neko mogao da napravi takvu postavu, i da izostavi sanceza, koji je alfa i omega arsenala

avatar
Filip920
Tuesday, 23.06.2015
15:06

Sva sreca pa je Vidal imao onaj udes inace bi nam ga Arsenal uzeo :D

avatar
Tuesday, 23.06.2015
14:46

Mislim da će Švajni u Junajted, a Šnajderlin u Arsenal. Svi srećni, svi zadovoljni :)

avatar
NIKE
Tuesday, 23.06.2015
17:04

Zašto bi Švajni otišao iz mnogo većeg tima kao što je Bayern u tim koji se bori za četvrto mjesto kao United, to bi bilo sa konja na MAGARCA.

avatar
A.Shevchenko 7
Tuesday, 23.06.2015
14:41

Objektivni da budemo, ovo je smesno. Mora da dovede vrh spica i stopera uz sve ostalo ako misli da konkurise Celsiju. Realno kad se pogledaju izlozeni sastavi gore, Celsi je jaci na minimum 7,8 pozicija, cak racunajuci egal u slucaju golmana. Lupajte minuse koliko hocete ali ovo je realnost, a u njoj Murinjo nikad ne gubi od Profesora.

avatar
Denis Split
Tuesday, 23.06.2015
15:16

Ako dodje npr. Benzema, on je bolji od Coste. Koscielny je bolji od Cahilla. Walcott od Williama. Özil/Cazorla od Oscara. Stoper nece doc stoga je Terry bolji od Pera, Ivanovic od Bellerina iako je Bellerin jedan od najboljih mladih bekova svita. Matic je jos uvik bolji od Coqa iako je Coq drugi dio sezone defenzivno najbolji veznjak lige po statistici. Cech (vjerojatno dolazi) je klasa iako je Courtois ispred. Hazard je recimo bolji od Alexisa, iaķo je i Alexis uz njega najbolji ograc lige. Znaci Arsenal isto ima boljih igraca, i i da su neki Chelseovi igraci bolji, nije to neka atomska razlika u kvaliteti. Stoga, nemoj mislot da je Arsenal puno losija ekipa od Chelsea, jer nije.

avatar
Denis Split
Tuesday, 23.06.2015
18:31

Budi siguran da je Koss sigurno bolji igrac od Cahilla, uz Terrya najbolji stoper lige.nÖzil uopce nije onakav ka i prosle sezone, ko gleda Arsenal ove sezone zna da je Mesut medju najboljim pojedincima uvik iako nema prejaku statistiku, no nije on kriv sta je Giroud smotan. Coq je odlican igrac, ne znam jesi ga gleda i iako vi imate Matica svi Arsenalovi navijaci mogu bit i vise nego zadovoljno Coqovim igrama. Napadac ce doc, zato hipotetski govorim. Cesca ne usporedjuj s Ozilom jer nije vise amf, no iako je bolji od njih, Ramsey i Wilshere su super igraci. Jos zaboravljas da imamo i Walcotta i Oxa. Znaci veoma dobra klupa Arsenala. nEto, trenutno izostavi Hazard/Alexis debatu i golmane i usporedi tim. Bekove imate bolje, Terry je bolji od Pera, Cesc od Ramseya, ALI Walcot je bolji od Wiliama, Cazorla/Ozil od Oscara, Koscielny od Cahilla.nNapadac ce doci, netko tko ce bit kao Costa po kvaliteti, to se zna. I realno imamo bolju klupu od vas.nRamsey, Cazorla, Ospina, Debuchy, Welbeck, Chamberlain, Giroud, Gibbs. nStoga nema sta istina bolit, Arsenal ima super tim i ja sam zadovoljan(osim Pera u obrani), kad dodje jos world class napadac i mozda vezni bit ce itekako opasni i konkurentni vama.

avatar
A.Shevchenko 7
Tuesday, 23.06.2015
16:10

Cela odbrana Celsija je bolja (Azpi i Bane su takav bekovski par da necu ni da ih poredim s ovim leptirima od bekova, Teri je ove godine ubedljivo prvi stoper po svim statistikama,konstantan,LIDER i medju top 3 najbolja stopera u istoriji PL i nosi Kossa u zubima, potcenjeni Kejhil je za Merta Franko Barezi licno), Matic od Coqa, Cesc od Ozila,Costa od Girouda (nzm zasto hipoteticki ubacujes Benzemu!?) dakle vec u ovom momentu 7 kvalitetnijih igraca na svojim pozicijama. Azar i Sancez i golmani su EGAL. Samo Kazorla preko Oskara i mozda, ali mozda lenji Ozil utice vise na igru nego Vilijan ove sezone.Dakle tacno u broj je tacno ono sto sam rekao, krvav je put do titule i MORA imati bolji tim ako misli da da gol Celsiju posle 2 i po godine. Mozda boli ali je sve jednostavno istina.