Otkriveno - Delegacija igrača se sukobila sa Van Galom, ko predvodi pobunu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.12.2015.
11:19
Izvor: Sportske.net

Sastanak održan posle poraza od Noriča, ovo je lista grehova tvrdoglavog Holanđanina.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vejn Runi, Majkl Kerik i Huan Mata su razgovarali sa menadžerom i preneli mu zamerke svlačionice.

Fudbaleri smatraju da se previše trenira što je uslovilo veliki broj povreda. Uz to, Van Galova igra je rigidna, nedostaje kreativnost, ekipa smatra da nije slučajno što je ovo jedan od najsterilnijih timova Junajteda kada je broj udaraca na gol u pitanju.

Oni su tražili od menadžera da "olabavi" pristup, da osveži tim, strahuju da će tokom Božićne serije utakmica problemi biti još veći.
 
"Dejli Mejl" je objavio da su španski fudbaleri protiv Van Gala, Erera nije dobio objašnjenje zbog čega ne igra, Mata koji je standardan smatra da Holanđanin svojim ponašanjem ne daje najbolji primer, a De Hea je od početka skeptičan prema treneru.

Uz, to španski igrači su bili šokirani Van Galovim ponašanjem prema Valdezu i svojevrsnom torturom koju doživljava. Holanđanin je ostao bez saveznika u svlačionici, ni Memfis Depaj koga je doveo u klub nije uveren da je zemljak pravo rešenje.

Ovo će samo ubrzati odluku o smeni, veruje se da će ovakav Junajted teško pobediti u Stouku, da igrači nisu spremni da se žrtvuju i da će na "Britaniji" biti kraj za Van Gala.

Praktično, sve se svelo na dilemu, šansa Gigsu do kraja godine ili Murinjo odmah, a klub će morati brzo da preseče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Wednesday, 23.12.2015
22:57

Vala od pocetka sam govorio da je van gala pregazilo vreme i da ce unazaditi united,a navijaci mancestera su ga dizali u nebesa i govorili da je odlicno resenje..i sta sada?

avatar
ManUtdSrbija
Thursday, 24.12.2015
12:55

Priznajem, bio si u pravu. Ja sam bio medju prvima koji je verovao u njega i njegov pristup ovoj igri, GRDNO sam se prevario. Bukvalno nas je unazadio 30 i kusur godina, pod njegovim vodjstvom ne vidim uspesnu buducnost za ovaj tim iako imamo ogroman potencijal!

avatar
Wednesday, 23.12.2015
19:35
avatar
Аполо
Wednesday, 23.12.2015
18:41

Ako treba da izgubimo i od Stouka da bi doticnom videli ledja, podnecemo i tu zrtvu, samo ako to znaci da ce nam posle njega krenuti na bolje. Definitivno ni igraci vise nemaju poverenja u njegove metode.

avatar
Pipoo
Wednesday, 23.12.2015
17:18

Trener ne smee da si dozvoli Golemite zvezdi da go Vladeat ... Treba na site fudbaleri da mu postavi disciplina i da se znae koj e gazda tuka... vo sprotivno nema da ima uspeh...treba da ima silen karakter za site na nekoj nacin da mu imaat STRAV tooest RESPECT .... Primer GOLEMIT SER ALEX FERGUSON ....

avatar
mrancic
Wednesday, 23.12.2015
16:51

Ko se kladi da stavns Stouk.A i ovi u delegaciji samo kod Van Gala još nisu prodati.

avatar
mak_juventino
Wednesday, 23.12.2015
16:05

Previse se trenira ?! Zbog to ima veliki broj povreda ?! Pitajte Evra sta misli o treninzima u Englesku i u Italiju i sve ce vi bude jasno!

avatar
Batistuta80
Wednesday, 23.12.2015
15:45

Van Galu cma**

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Wednesday, 23.12.2015
14:59

Neće valjda Murinja dovesti..?Ljudi sta Vi mislite o tome?Ja sam skeptičan načisto..autobuse li da parkiramo posle svega šta nas snađe..mora li sada i to?

avatar
Dropkick Murphys
Wednesday, 23.12.2015
20:29

Sta bi ti vise voleo?Titulu,ili atraktivnu igru,bez titule?

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Saturday, 02.01.2016
13:49

Sta ti to znači,ne razumem?Ako se igra atraktivno onda se ne može doći do titule?Ja bi voleo i jedno i drugo ako si me vec pitao!!Da zaigramo kao nekada,ili kao Barselona sada npr...ili Bajern,igraju atraktivno i dominiraju u svom sampionatu i na svetskoj ceni!!

avatar
Enciklopedija
Wednesday, 23.12.2015
14:55

Nismo navikli da budemo u krizi,a i kada smo bili Fergi je bio tu i nismo obracali paznju u fazonu kao proci ce..Secate se kada nismo prosli grupe u ligi s svi smo bili kao proci ce kriza,desilo se sta sad...Ali to je bio Fergi koji nije trosio miiione,donosio trofeje, stvorio deo istorije Mancestera uz koji smo odrastali,bar ja jel devedesetih sam poceo da pratim fudbal i da navijam za Man..Sada najgore od svega sto smo pored ovako ocajne igre jos hvek u borbi za titulu..Grupe nismo prosli,u igri smo za ligu e...Ja licno ne znam sta je najpametnije da se uradi,da li Van Gal da istera do kraja sezonu pa novi trener da dodje koji ce imati vremena da upozna igrace,da se kupuje na vreme a ne u minut do dvanaest pa posle ne moze da ga uklopi do bozica...Da li veliki Gigs da proba da istera on do kraja pa sta nam bude..Da li je pametno u sred sezone novi trener kada smo u borbi za titulu..Mozda nam bude i gore sa novim nema vremena da upozna rad igraca..Mozda bude i bolje..Ja stvarno ne znam sta raditi,ovo sto mi igramo nije fudbal pa makar i titulu uzeli..

avatar
Wednesday, 23.12.2015
20:23

koju titulu borite se samo po bodovima jer su ostali timovi ocajni. ema snase da uzmete titulu ni pre Sitija ni Arsenala a ni Lestera, igraci se bune protiv Van Gala, gubite od Norica, Bormuta i istalih, slece polusezone iam da izgubite i od LIverpoola Totnham ai ostalih sot ste na srecu i tudju glupost doili, ako ostane ovako,a igraci se nece potruditi nimalo. I kod Van Gala kad krene lose to ide ko kamen niz liticu, docice i pobeda ali kazem ti ako ovako nastavite iz top 4ispadate a i 5 mesto je upitno.

avatar
mrancic
Thursday, 24.12.2015
10:53

Za vreme Fergija i drugi nisu trosili mnogo.Ostavi se proslosti.Podici ce se UTD.Tovise zavisi od uprave

avatar
Duno
Wednesday, 23.12.2015
13:35
avatar
hcXpfc
Wednesday, 23.12.2015
13:33

Pre ću da gledam kako UTD gubi sa Giggsom, za koga znam da će da forsira našu decu i kreativan i brz fudbal, nego da dovodimo tu neke zvezde i zvezdice i Murinja (sa svom onom njegovom arogancijom) kako mi se kezi, pun nepoštovanja prema nikome! Fuj!

avatar
mrancic
Thursday, 24.12.2015
10:54

Podrzavam te.Isto misle damo pravi navijacJunajteda.i

avatar
Carina
Wednesday, 23.12.2015
13:20

PRva stvar, Runija treba da bude sramota da bilo sta kaze s obzirom na to da je najplaceniji igrac lige a nije uradio apsolutno nista. Mata je odlican ne mogu nista da kazem, a iskreno, od kreativnih igraca mislim da je Erera najbolji u Junajtedu i izuzetno mi je drago sto ne dobija sansu, jer bi junajted imao mnogo vise bodova nego sto sad ima. Da ih pobedi Stouk i onda i mi i da im pridjemo na 4 boda, a onda krece jurnjava za to 4. mesto.

avatar
lonchy88
Wednesday, 23.12.2015
13:10

Daj Boze da sto pre oteraju ovu budalu!Gigsa i Skolsa za trenere!Oni znaju kako klub dise,u njemu su cijeloga zivota i trenirao ih je jedan od najboljih trenera....Van Gal je previse star i previse tvrdoglav da bi se menjao...A nijedan klub koji je trenirao nije igrao dobar fudbal....

avatar
dzedaj vitez
Wednesday, 23.12.2015
13:04

Tvrdoglav a samouveren,najgora kombinacija. Pričao sam da će propasti čim je počeo da kažnjava fudbalere ako minut kasne na ručak. Normalno je da niko neće da trpi da neko trenira strogoću nad njim kao što Van Gal radi.

avatar
Torr
Wednesday, 23.12.2015
12:48

Kakav Gigs, trebao je prvo kao Nevil il Solskjer da vodi sam, al nema on kindera za to. A i kao covek je 0

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Wednesday, 23.12.2015
12:35

Bože šta ima Mata da se buni, pa on treba da bude zahvalan Van Galu što uopšte igra lol, da se ja pitam i obojicu u paketu preko vrata sa sve onim Rohom!