Otkriveno - Ako bude penala u Kardifu, evo ko će ih izvoditi! Pogodite ko neće!?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.06.2017.
10:50
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji tvrde da oba trenera već imaju varijantu. Pogađajte ko će na sve načine probati da izbegne da izvede penal!

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Mnogi prognoziraju remi i penale, prošle godine je Real slavio, Juventusu nisu doneli sreću u finalu 2003. ali obe evropske titule duguje penalima.

Naime, Platini je sa bele tačke presudio na Hejselu, a u Rimu je Vladimir Jugović posle penala zapečatio sudbinu Ajaksa i ušao u legendu kluba.

U Realu će sigurno šutirati Ronaldo, Modrić i Benzema, kao i Bejl ukoliko bude na terenu. Velšanin će početi na klupi, pretpostavka je da će ući. Peti izvođač će biti Serhio Ramos, a Marselo je u rezervi.

Kod Juventusa, Dibala, Pjanić i Bonući su sigurni izvođači, očekuje se da Kedira i Dani Alveš koji imaju ogromno iskustvo takođe izvedu penal.

Gonzalo Iguain neće, ima loš rekord, pre dve godine koštao je Napoli Lige šampiona, promašio mnogo odlučujućih penala, on ne izvodi ni u Seriji A, pa neće ni večeras, ukoliko ne bude morao.

Ko je u prednosti kada su penali u pitanju?

Kejlor Navas je Kostariku odveo daleko na Mondijalu, brani dobro penale, ali Bufon nije poznat kao specijalista, no igrači ga se više plaše. Odbranio je u ovoj deceniji dosta odlučujućih penala za Juve, mada je to navođeno kao njegova slaba tačka...

Videćemo, tu nema favorita...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realno nerealan-1
Saturday, 03.06.2017
13:14

Ramos puca peti penal?! hahaha,šaljite turu astronauta na mesec da dohvate loptu

avatar
Saturday, 03.06.2017
12:48

dobija juve 1:0 u 90 min

avatar
LuckyStrike
Saturday, 03.06.2017
11:43

po prvi put od kad pratim fudbal je finale lige sampiona takvo da ce mi iskreno biti drago koji god tim da pobedi... iskreno volio bih malo vise da osvoji real ali ako osvoji juve opet ce mi biti drago sto ce pehar uzeti bufon... jedino sto ne bih voleo je da bude dosadna utakmica i da igraju zatvoreno 80 minuta pa onda na kraju da jurisaju... poz za navijace juvea poz i za nas :D sta bude bude poz ekipa

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 03.06.2017
11:42

Koliko sam samo puta cuo da su penali lutrija,a to nikako nije tacno! Pa valjda ako si tolika fudbalercina,a jesi cim igras za ove klubove,da ne znas do perfekcije uvezbati jak sut u raslje koji ne bi odbranili Jasin,Nojer,Kan i Bufon skupa e to mi nije jasno

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 03.06.2017
11:25

Real Madrid je najsrecnija ekipa svih vremena i ako dodje do penala,tu Juventus nema sanse.

avatar
Saturday, 03.06.2017
11:53

Pobednik nadje nacin,gubitnik izgovor ... Pozz

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 03.06.2017
12:32

Pa zato sto ovi imaju iskustva s penalima ,skoro uvek po jedan.

avatar
BratMimi
Saturday, 03.06.2017
11:06

Najveci sam moguci navijac Real Madrida,ali se ne slazem da Bufonu nisu specijalnost penali,a Navasu jesu,bas naprotiv Navas od dolaska u Real Madrid nije odbranio 2 penala,proverite sve to,a pogotovo ne da odluci nesto,protiv Bajerna je Vidal sam promasio,isto kao i Juanfran u finalu,takodje i Grizman,Navas je preslab na penalima,sto govori statistika u dresu Real Madrida. Sportski pozdrav! iHalaMadrid!

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 03.06.2017
11:51

Navas je mačka, može da se baci od stative do stative i tu je njegova prednost. Tjera protivnika da rizikuje, odnosno da šutira tako da je nemoguće odbraniti, zato i promašuju..

avatar
Saturday, 03.06.2017
11:51

U prvoj sezoni je odbranio 3 penala za redom u prvenstvu... Nije Navas los na penalima,brz je , ali kratak,ako je sut precizan , nema sanse da odbrani... Dok npr Nojer iako je vrhunski sut ako procita stranu skida ...