''Orlići'' porazom startovali na EP

Autor: Milovan Longinov
petak 06.05.2016.
14:51
Izvor: Sportske, fss.rs

Kadetska reprezentacija Srbije porazom je startovala na prvenstvu Evrope u Bakuu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U prvom kolu D grupe na 15. prvenstvu Evrope u Azerbejdžanu kadetska reprezentacija Italije savladala je Srbiju 2:1 (2:0).

Strelci su bili Skamaka u 9, Kean u 32. minutu za Italiju, a Igor Maksimović u 77. min za Srbiju.

Kadeti Srbije nisu bili tako ubedljivi na startu prvenstva, kao u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. U meču protiv Italije mladi fudbaleri Srbije nisu uspeli da izbegnu poraz, pored ostalog i zbog toga, što su Italijani rano došli u vođstvo i time odredili dalji tok susreta. U drugom delu meča Srbija je igrala bolje nego u prvom delu, češće napadala i šutirala na protivnički gol, ali to, osim gola Igora Maksimovića, nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

Ne može se reći da se srpski kadeti nisu zalagali, ali je bilo očito da su danas naišli na raspoloženog rivala. U ekipi Italije sjajno je funkcionisala linija Skamaka, Kean, koji su bili strelci i asistenti.

Kadetima Srbije ostaje da u narednim mečevima protiv Španije i Holandije ispravi nedostatke i pobedama obezbedi plasman među osam najboljih ekipa Evrope.

Srbija: Aleksandar Popović, Julijan Popović, Devetak (od 41. min Terzić), Marko Ilić (od 56. min Veselinović), Bošnjak, Nikolić (od 72. min Igor Maksimović), Jovanović, Joveljić, Đerlek, Stefan Ilić, Nj. Petrović.

Italija: Plizari, Belanova, Bjanki, Bastoni, Tripaldeli, Markuzi (od 68. min Setola), Gabija, Militari, Fratezi, Kean (od 58. min Pinamonti), Skamaka (od 68. min Oliveiri)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Friday, 06.05.2016
15:14

Izgleda da Italijani nisu bez razloga ovaj njihov tandem prozvali novim Tonijem i Balotelijem...