On nema dilemu, Pep će biti impresivan u Sitiju

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.02.2016.
11:41
Izvor: Sportske.net

Bivši menadžer Liverpula Rafael Benitez uveren je da će Pep Gvardiola biti prava senzacija u Premijer ligi.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Beintez je ostavio duboki trag na klupi Liverpula, dobro poznaje engleski fudbal i nema dilemu oko uspeha Pepa Gvardiole na ostrvu.

''Pelegrini je veoma dobar trener, a pored toga dobar je kao i osoba. Gvardiolin rad neće to promeniti. Imam veliko poštovanje za Pelegrinija. Siti je osvojio trofeje sa njim'', rekao je Benitez i nastavio:

''Upoznao sam Gvardiolu prvi put kada je Barselona igrala protiv Valensije. Impresionirao me je kada smo razgovarali. Veoma je metodičan. On je neko ko će uspeti u Sitiju jer je vredan radnik. Veoma je motivisan. Biće zanimljivo videti šta će uraditi sa ekipom. On voli igrače koji čuvaju loptu, takvi igrači će doći u Siti ovog leta. Očekujem mnogo jači Siti sa Pepom na čelu'', rekao je Benitez.

Pep Gvardiola će klupu Mančester sitija preuzeti prvog jula, nakon tri godine provedene u Bajern Minhenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldo da Lima
Sunday, 21.02.2016
16:07

Sada cemo videti kakav je Pep trener kada dodje u Premijer ligu. Barsu je podigao na visi nivo, isto kao i Bajern ali ovde ce imati malo jacu konkurenciju

avatar
GetOverHere
Sunday, 21.02.2016
18:12

Bajern poprilicno jaci pod Hejkensom.nA to sto ce doci u PL nece nista preterano vise o njemu reci nego sto je do sada receno.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 21.02.2016
14:14

Nece vise Premijer Liga biti izjednacena,Siti ce omoguciti Gvardioli veliki novac,kupice igrace koji mu odgovaraju za stil igre koji gaji i ako neko zeli da prati Gvardiolu u borbi za titulu,morace stalno da poobjedjuje.