Olsen: "Naša najbolja utakmica do sada"

Autor: Beta Beta
petak 14.11.2014.
23:27
Izvor: Beta

Selektor reprezentacije Danske Morten Olsen rekao je da je večerašnja pobeda nad Srbijom u Beogradu ostvarena zahvaljujući najboljoj igri koju je njegov tim prikazao do sada.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Danska je kao gost pred praznim tribinama stadiona Partizana pobedila Srbiju sa 3:1 i tako izbila na vrh tabele Grupe I kvalifikacija za kontinentalni šampionat.

"Ovo je naša najbolja utakmica do sada u kvalifikacijama, izuzetno sam zadovoljan. Problem je što smo primili brz gol, na tome ćemo morati da radimo, ali sam zadovoljan kako je ekipa reagovala i povratila se", rekao je Olsen novinarima posle utakmice u Beogradu.

Srbija je povela u četvrtom minutu i potom imala odličnu priliku u osmom, ali je golman Kasper Šmajhel odlično odbranio šut Danka Lazovića.

"Šmajhel jeste dobro odbranio, to nam je dobro došlo, ali smo mi imali mnogo šansi na ovoj utakmici, tako da ne bih rekao da je to ključan detalj", kazao je Olsen.

Danska, koja ima sedam bodova, naredni susret odigraće 13. juna kao domaćin u Kopenhagenu protiv Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Saturday, 15.11.2014
02:33

Protiv Lorda se jednostavno ne može igrati...

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 15.11.2014
01:59

Imali su mnogo šansi...Šta su igrali naši defanzivci?Gde su bili kod golova?Važno je da su upisali po još jednu recku za reprezentaciju i onda ajde pljuvanje po Toletu.Isključivi krivci Tošić ,Biševac i Mitrović,Ne znam kojim povodom su pozvani uopšte.