Olimpijakos juče osvojio titulu, ali bi za "zelenim stolom" mogao da je izgubi?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 24.04.2017.
23:44
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Olimpijakos je sinoćnjim trijfimfom nad Đaninom obezbedio šest poena viška od prvog pratioca PAOK-a.

EPA/SIMELA PANTZARTZI
EPA/SIMELA PANTZARTZI

Povezane vesti

Ekipa iz Pireja sinoć je proslavila sedmu uzastopnu titulu prvaka Grčke, savladali su ekipu Đanine sa ubedljivih 5:0 i tako pobegli PAOK-u na šest bodova kolo pre kraja.

Ipak, titula bi mogla da bude dovedena u pitanje, kako bi Olimpijakos mogao da izgubi šest bodova, zbog incidenata u meču sa Platanijasom početkom meseca.

Naime, nepoznate osobe su provalile u prostorije kluba i ukrale snimke sa utakmica polufinala Kupa protiv AEK-a i pomenutog susreta sa Platanijasom u Super ligi.

Nakon oba duela došlo je do incidenata, na gradskom derbiju u Kupu izbili su neredi na stadionu i oko njega, dok je u meču u okviru šampionata došlo do još težeg incidenta. U čitav haos tada su bili uključeni i čelnici Olimpijakosa, dok su navijači kluba napali fudbalere gostiju i fizički nasrnuli na sudije.

Prema navodima medija u Grčkoj, zbog gore navedenog Olimpijakosu preti oduzimanje šest bodova, kolika je razlika u odnosu na drugoplasirani PAOK.
 
Ukoliko do toga dođe Olimpijakos će titulu morati da overava u posledjem kolu protiv Panetolikosa, kako će sa PAOK-om biti poravnati na tabeli grčkog šampionata.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke