Olimpija zvanično predstavila Marka Nikolića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.01.2016.
15:26
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana ''zasukao rukave'' i poveo ljubljansku Olimpiju ka osvajanju šampionske titule u Sloveniji.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Lider šampionata Slovenije posle jesenjeg dela sezone danas je počeo pripreme, a ekipu će u nastavku prvenstva sa klupe predvoditi 36-godišnji srpski stručnjak Marko Nikolić, koji je od marta prošle godine i smene u partizanu bio bez kluba.

On je potpisao ugovor na dve i po godine sa Ljubljančanima, a pred njega je u startu postavljen jasan cilj i velika odgovornost - šampionska titula.

''Bogata istorija i tradicija kluba, kao i činjenica da su predsednik i sportski direktor veoma ambiciozni ljudi, samo su dva od brojnih razloga zbog kojih sam odlučio da dođem u Olimpiju.

Glavni cilj je odavno poznat - povratak šampionske titule u glavni grad. Mislim da našoj ekipi nisu potrebne velike promene, već samo malo više stabilnosti, na čemu ćemo raditi u narednih mesec i po do početka drugog dela sezone'',
zaključio je Nikolić.

Predsednik kluba Milan Mandarić veruje da će Nikolić uspeti da Olimpiju dovede do šampionske titule.

''Posle razgovora koje sam obavio sa Markom Nikolićem, došao sam do zaključka da se radi o pozitivnoj ličnosti, koja zna kako da dođe do zacrtanog cilja.

S obzirom da želimo osvajanje titule prvaka države, marko je uprkos svojoj mladosti spreman da zasuče rukave i preuzme veliku odgovornost'',
istakao je Mandarić.

U sličnom tonu govorio je i sportski direktor Olimpije Ranko Stojić, koji Marka Nikolića odlično poznaje i sa kojim je sarađivao dugi niz godina.

''Marko Nikolić je veoma ambiciozan stručnjak, koji se dokazao u Vojvodini i Partizanu. Navikao je na pritisak, spreman je da 24 sata dnevno živi i radi za uspeh Olimpije.

Analitičan je, ništa ne prepušta slučaju, zna kako da uspostavi autoritet u ekipi, zbog čega smo ga, između ostalog, i angažovali. S Markom Nikolićem želimo da ispišemo novo uspešno poglavlje u istoriji Olimpije'',
zaključio je Stojić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eazy-E
Monday, 11.01.2016
18:01

Secam se kada je doveo danka lazovica skuletica drincica

avatar
Je\'l Realno
Monday, 11.01.2016
16:51

Sada kada je nasao novi klub, Partizan vise nije duzan da ga plaća, ako se ne varam?

avatar
Monday, 11.01.2016
17:55