Olimpija slavila bez Nikolića

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.04.2016.
11:23
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri slavili su na gostovanju Domžalama u okviru 30. kola slovenačke lige uprkos tome što ekipu nije mogao da vodi suspendovani trener Marko Nikolić.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Derbi susret 30. kola slovenačke prve lige odigran je u Domžalama gde je istoimeni klub ugostio lidera na tabeli i pretendenta na titulu Olimpiju.

Lider slovenačke lige slavio je rezultatom 1:0 (0:0) golom Roka Kronavetera u 69. minutu čime je napravio još jedan korak ka šampionskoj tituli.

Bio je ovo prvi meč koji je Olimpija odigrala a da je sa klupe nije predvodio srpski trener Marko Nikolić koji je sredinom nedelje suspendovan sa sedam utakmica.

"Stručni štab na čelu sa Markom Nikolićem je tokom nedelje predvideo sve moguće scenarije pa nama na klupi nije bilo neophodno da komuniciramo sa prvim trenerom" rekao je Nikolićev pomoćnik Radoje Smiljanić.

Marko Nikolić je drakonski kažnjen zbog toga što je svog fudbalera Blesinga Elekea uvredio na rasnoj osnovi, pa tako Srbin neće moći da vodi svoj tim do kraja šampionata.

Nakon nekompletnog 30. kola Olimpija vodi na tabeli sa pet bodova više od drugoplasiranog Maribora koji ima i meč manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke