Ohrabrujuća vest za Murinja, Mihtarjan nije teže povređen

Autor: Boban Filipović
nedelja 11.12.2016.
18:02
Izvor: Sportske.net

Prema prvim procenama, junak današnje pobede Mančester Junajteda nad Totenhemom ne bi trebalo da pauzira duže od nedelju dana.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Nije delovalo ni malo naivno kada je levi bek 'Sparsa' Dani Rouz u finišu derbi meča 15. kola Premijer lige odigranog dnas na 'Old Trafordu' startovao na Henrika Mihtarjana.

Jermenin je iznešen na nosilima sa terena, a Žoze Murinjo je umesto njega pet minuta pre kraja regularnog toka utakmice uveo Baija.

Strahovali su navijači Mančester Junajteda da je u pitanju taža povreda, ali ubrzo je stigao demanti.

Strelac pobedonosnog gola protiv 'Pevaca' će biti spreman da se vrati u pogon za nedelju dana. Možda Žoze Murinjo neće rizikovati da ga baci u vatru narednog vikenda, ali će popularni 'Miki' sigurno biti spreman za božićno  i novogodišnje "ludilo".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baki35
Sunday, 11.12.2016
19:30

Odlicno, uplasio sam se da ce morati dvadesetak dana da pauzira, ali dobro je. Vraca formu i sigurno postaje jedan od kljucnih igraca.

avatar
Nikola M.
Sunday, 11.12.2016
19:12

Odlične vesti, veoma ohrabrujuće. Dobro je da neće duže odsustvovati. Mihtarijan je počeo protiv Vest Hema u kupu - 2 asistencije i nagrada za igrača utakmice, počeo protiv Zorije - gol i nagrada za igrača utakmice, počeo protiv Fejnorda - proglašen igračem utakmice, danas od starta na terenu - gol i takođe zvanično igrač utakmice. Nadam se da ga ova kratka pauza neće poremetiti i da će nastaviti tamo gde je stao.

avatar
NIKE
Sunday, 11.12.2016
19:04

Konačno da United malo sreća pogleda od početka sezone, realno po meni su najviše pehova upravo oni imali, što promašaja na mečevima, što povreda i gubljenja bodova u zadnjim minutima.