Oglasio se Rakitić, sada je sve jasno!

Autor: Beta Beta
utorak 17.01.2017.
16:11
Izvor: Beta

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić, koji je izgubio mesto u prvoj postavi Barselone, rekao je danas da je zahvalan treneru Luisu Enrikeu i da bi se za njega bacio i s mosta ako treba.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

"Enrike mi je puno pomogao. Verovao mi je čim sam došao u klub, isto kao i saigrači, što mi je omogućilo da mirno radim. Osim toga, on je bio taj koji je tražio moj dolazak u Barselonu. Da treba da se bacim s mosta za njega to bih bez sumnje učinio. On ti jednim pogledom ili smeškom prenosi poverenje potrebno za uspeh", rekao je Rakitić za Frans fudbal, prenosi Hina.

Rakitić je u nedelju igrao od 62. minuta u prvenstvenoj pobedi nad Las Palmasom od 5:0. Nedelju dana ranije Enrike ga nije uvrstio za utakmicu protiv Viljareala, dok je dve prethodne protiv Osasune i Espanjola odgledao s klupe.

"Tokom sezone ima uspona i padova. Zato je potrebno trenirati kako bi uspon trajao duže", rekao je 28-godišnji vezni igrač koji je u Barselonu došao u leto 2014. iz Sevilje.

"Ponosan sam što sam u Barseloni. Moj zadatak je da pomognem ekipi. Želim da moji saigrači u svakom trenutku osećaju da mogu da računaju na mene. Priznanje se dobija na terenu, adekvatnim reakcijama u bilo kojem trenutku utakmice
", rekao je hrvatski fudbaler.

Rakitić ima ugovor s Barselonom do leta 2019. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mIadenq
Tuesday, 17.01.2017
19:45

-on je bio taj koji je tražio moj dolazak u Barselonu- Pa to objasnjava mnogo stvari.

avatar
P. S.
Tuesday, 17.01.2017
18:07

Nisi jedini Raketa, pola Camp Nou-a će se do kraja sezone baciti s' mosta, a druga polovina od tebe očekuje da pomogneš klubu - da ga što pre napustiš...

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Tuesday, 17.01.2017
17:40

Izjava na mestu. Pametno i profesionalno.