Oglasio se i Matić, šta ima da kaže na nevolje u Čelsiju?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.11.2015.
13:31
Izvor: Beta

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je danas da je njegova ekipa zaslužila bolji plasman od 16. mesta na tabeli Premijer lige.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Čelsi je u subotu izgubio na gostujućem terenu od Stouka sa 0:1, pretrpeo sedmi poraz u ligi, a treći uzastopno i zauzima 16. mesto na tabeli sa 11 bodova, tri više od zone ispadanja.

"Nismo navikli da budemo u takvoj situaciji, ali ne gledamo mnogo u tabelu. Prošle sezone, kada smo osvojili Premijer ligu, u prvih 10-15 utakmica nismo gledali plasman, samo smo pokušavali da idemo utakmicu po utakmicu i osvojimo što više bodova", rekao je Matić, preneo je Skaj Sports.

"Mislim da plasman na tabeli nije realan, pošto je Čelsi zaslužio više. Pokušaćemo da nadoknadimo bodove koje smo izgubili", dodao je on.

Zbog loših rezultata Čelsija britanski mediji spekulišu da će vlasnik Roman Abramovič otpustiti trenera Žozea Morinja.

Pre poraza od Stouka Čelsi je prošle srede pobedio Dinamo Kijev sa 2:1 u Ligi šampiona i ostao u igri za plasman u osminu finala.

"U poslednje dve utakmice smo igrali dobro, ali u subotu nismo imali sreće. Ne kažem da smo igrali dobro u svim mečevima ove sezone, u nekima smo zaslužili da izgubimo, ali mislim da smo protiv Stouka zaslužili više.

Ono što je dobro je to što je ekipa složna, svi shvatamo u kakvoj smo situaciji. Pokušaćemo da budemo složniji i da radimo još jače kako bismo popravili stvari
", rekao je 27- godišnji srpski reprezentativac.

Zbog obaveza reprezentacija sledi dvonedeljna pauza u fudbalskim prvenstvima. Takmičenje u Premijer ligi nastaviće se 21. novembra, a Čelsi će na Stamford Bridžu igrati protiv Noriča, koji na 15. mestu na tabeli ima bod više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Monday, 09.11.2015
16:34

Chelsea ima 2 motora u ekipi, to su Azar i Fabregas, kad su oni loši - svi su loši, ako se oni poprave, krenut će bolji rezultati, iskreno nemam ideju šta im se dešava, prošle sezone obojica su bili među 5 najboljih igrača u svijetu na svojim pozicijama, a sad izgledaju kao veznjaci iz JS lige.

avatar
lamps8
Tuesday, 10.11.2015
00:09

fabregas dosao da osvoji premijer ligu sada ima manjak motivacije mozda to vazi i za azara i ostatak tima

avatar
Carina
Monday, 09.11.2015
16:05

Moze da bude nas koliko hoce, verujem da je bio dosta uvredjen kad je bio ubacen pa izveden iz igre, ali Nemanja, ako citas sportske, a znam da citas, probudi se brate slatki ti si uz Azara najbitniji igrac, povezi malo te redove, jer ako se otera Murinjo to ce verovatno znaciti da cemo sledece godine igrati samo Premijer Ligu, da li zelis zbog sebe da igras ligu sampiona, ako ne zbog Murinja??? Zoze je insistirao da Matic bude vracen iako ga je Roman prodao, pa je morao da ga vraca za velike pare i tako ispao smesan, istrpi malo kritike koje su realno i zasluzene.

avatar
Toti 10
Monday, 09.11.2015
16:56

Isti taj Murinjo je pre par godina procenio da mu Matic nije potreban pa ga je pustio u Benfiku, tako je isto bilo i sa De Brujneom koji sad kida u Sitiju, pustio je Lukakua koji bi u ovom trenutku mogao lagano da igra pre Falkaa i Remija, ako ne i ispred Koste.

avatar
Carina
Monday, 09.11.2015
20:09

Matica nije prodao Murinjo. To je prva stvar. De Brujne bi sad da je u CElsiju verovatno bio vodja pobune jer je primadona, zato mi je drago da je prodat. Lukaku je zeleo uverenja da ce biti prvi spic u timu kao sto je Celsi sa 20 godina, e to ne ide. Tako da su svi rezonski prodati, oni koje je prodao Murinjo.

avatar
A.Shevchenko 7
Monday, 09.11.2015
18:56

Sto pricas kad ne znas !? Nije Murinjo pustio Matica nego Anceloti!!

avatar
lamps8
Monday, 09.11.2015
15:24

kada ce se znati sudbina moua?