Oglasio se CSKA - Tošiću stradao mišić

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.08.2016.
17:34
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Zoran Tošić prošao je medicinske preglede zbog povrede koju je zadobio u duelu sa Zenitom. Na zvaničnom sajtu CSKA obelodanjeni su rezultati.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Zoran Tošić u ponedeljak je podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima nakon povrede koju je zadobio u susretu 4. kola ruske Premijer lige sa Zenitom.

Prvotimac moskovskog CSKA požalio se na povredu u 28. minutu meča pa je odmah zamenjen, a Sankt Peterburg je napustio na štakama o čemu ste mogli da čitate OVDE!

Na zvaničnom sajtu ruskog klub u ponedeljak je saopšteno da je Zoran Tošić povredio meka tkiva butnog mišića desne noge i da će naknadno biti saopšteno koliko će dugo odsustvovati sa terena.

Jasno je, međutim, da selektor reprezentacije Srbije Slaboljub Muslin neće moći da računa na vezistu CSKA za predstojeći meč kvalifikacija za Mundijal koji "Orlovi" igraju protiv selekcije Republike Irske.

Ostaje nada da Zoran Tošić neće dugo odsustvovati sa terena i da će posle nekoliko nedelja pauze moći da se vrati u takmičarski ritam.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke