Oglasio se Benzemin advokat!

Autor: Beta Beta
sreda 04.11.2015.
18:59
Izvor: Beta

Advokat fudbalera Real Madrida Karima Benzeme rekao je danas da njegov klijentnije ucenjivao saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuenu povodm afere oko ukradenog intimnog video zapisa.

BETA/AP Photo/David Vincent, File
BETA/AP Photo/David Vincent, File

Povezane vesti

Benzema se danas dobrovoljno predao francuskoj policiji. Detalji ispitivanja nisu saopšteni, a izvori bliski istrazi su naveli da se sumnja da je Benzema umešan u ucenjivanje Valbuena nakon krađe video snimka.

"Karim želi da stavi tačku na sve spekulacije koje su se pojavile u javnosti povodom ovog slučaja. On nije imao nikakvu ulogu u ovoj aferi. Čim se njegovo ime prvi put pojavilo u javnosti vezano za ovu aferu, Karim je rekao da će biti na raspolaganju istražiteljima", rekao je advokat Silvijan Kormije.

Sudska istraga je otvorena 31. jula u Versaju "za ucenu i učešće u zločinačko udruživanje u cilju pripremanja krivičnog dela".

"Karim je veoma srećan i nada se da će se sve priče uskoro završiti", dodao je on.

Ranije je povodom ovog slučaja saslušan i bivši fudbaler Đibril Sise, koji je pušten bez ikakvih optužbi.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Thursday, 05.11.2015
15:11

Čekaj-Benzema za 1 sezonu u Realu + reklame, zaradi više nego što je Valbuena zaradio u dosadašnjoj karijeri- i sad kao Benzema učestvuje u akciji iznude novca od njega??? Ma daj bre, ko je još mali da veruje u ovakve priče? Isto kao kad su se ložili da će Messi u zatvr zbog navodne utaje poreza.

avatar
Jera62
Wednesday, 04.11.2015
21:15

Ahahahaha navijaci Barce pisu u prethodnoj vesti o ovome kao ,AAA KRIMINALAC AAA, a ono ispada da samo zeli da pomogne :D LOL

avatar
cholic
Wednesday, 04.11.2015
20:18

Benzemi advokat sljaka za sve pare

avatar
Vamos Real
Thursday, 05.11.2015
15:57

HAHhahahah realno :)