Odzvonilo Rodžersu, mediji mu pronašli zamenu!?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.12.2014.
18:04
Izvor: Sportske.net

Brendan Rodžers je prošle sezone bio nadomak titule, ove je nadomak otkaza, ako je verovati engleskim medijima.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Nekoliko dnevnih listova iz sveta sporta, kao i nekoliko portala u Engleskoj, prenelo je vest da se Brendanu Rodžersu "drma klupa" i da je rukovodstvo kluba već pronašlo zamenu za njega.

Sam Brendan Rodžers je izjavio nekoliko puta ove sezone da je svestan da je on jedan od krivaca za loše rezultate kluba, ali da će dati sve što je u njegovoj moći kako bi ostao na klupi jednog od dva najtrofejnija kluba u Engleskoj.

Remi sa Sanderlendom kod kuće nije se dopao ni navijačima, kao ni igra cele sezone ovog kluba, pa je Rodžers pod sve većim pritiskom.

Ukoliko se desi da ne pobedi Bazel u narednom kolu Lige šampiona, njegova pozicija kao menadžera kluba će se još više dovesti u pitanje.

Nagađaju mediji sa novim imenima, a čovek koji se najviše spominje jeste Andre Viljaš Boaš, sadašnji trener Zenita sa kojim se nalazi ubedljivo na prvoj poziciji na tabeli ruskog šampionata.

Ne izgleda nemoguće, a sigurno je da Brendana Rodžersa prošlogidišnji uspeh zasnovan na Luisu Suarezu i Danijelu Staridžu još uvek drži na klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kloptothekop
Sunday, 07.12.2014
19:08

E vala bi se usrecili sa njim,covek je nikakav trener....

avatar
arthaslichking
Sunday, 07.12.2014
19:58

nije on los, ali verovatno nije za PL, u Rusiji i Portugalu je bio odlican. U Celsiju nije mogao u Totenhamu imao je bolji skauting od Rodzersa, ali i on je imao svoje bisere, Lamela, Soldado nije za LIverpool. Sa Baleom mu je bilo i donekle lako mad agori rezultati nego sto je mogao, Rodzers s aSuijem 2 Boas sa Baleom 5 nije to to, Liverpoolu treba neko ko zna kako se osvajaju velika takmicenja neko ko ima iskustva neko ko zna sta oce i neko ko ume da ubode igraca, najbolji Klop, a mogu i Benitez, Miha(mozda nema trofeja ali ima mentalitet kakav niko u Liverpoolu nema i slicni, Voas ne!

avatar
disqus_HNYAiSUaQd
Monday, 08.12.2014
12:30

Ne znam što svi forsirate Klopa . Pa zar Rodžers ne leti zbog toga što je prošle godine dobro radio a sada ne . Šta radi Klop .Ok u LŠ ide dalje, a ima šanse i Liverpul, a u Budes ligi još gori od Rodžersa , nema rezultata , a od prošlogodišnje ekipe nedostaje Levandoski samo , doduše prate ih povrede . Rodžers objektivno nema ekipe . On jeste letos kupovao i potrošio ogroman novac , ali nije kupio ni jednu klasu , mada i nema mnogo klasa na tržištu pogotovo ne u špicu što njemu očito fali . Jedini pravi i provjereni koga je on uzeo je Baloteli , ali ni to ne ide, i donekle Lalana . Ostali dovedeni igrači ništa posebno . Markec je morao još negdje da stiče iskustvo i možda tek za dve -tri godine . Imaju oni Sterlinga koji ništa nije bolji od Markeca ali Englez je i trpe ga. Dalje kod njih nešto ne štima u samoj ekipi u odnosima igrača , mislim da nije zdrava atmosfera u ekipi . Na kraju znam da od toga nema ništa ali što se tiče trenera došao bi njima Miha kao kec na deset .

avatar
devotee
Sunday, 07.12.2014
22:20

Odgovor i tebi i liverpulu 5 titula: prvo tebi - slazem se, benitez ok, miha los, on je samo za Seriju A..Za Liverpula pet titula: A da nisi razmisljao da neko ne moze da privuce klasu, pare nisu bile problem letos, ali nijedan totalno formiran igrac koji bi pravio razliku nije hteo kod rodzersa(nema nista osvojeno, nije proveren trener, potpuno neprivlacan za velika imena), tako da je njemu ostalo samo da od potencijalnih dobrih igraca pravi dobre igrace, a on je potpuno uprskao letos, uzeo je antitalente i to preplatio, zato sto je dosao u cajtnot sa vremenom jer je racunao da ce ipak neko od vecih preci(tipican primer Baloteli, mada i ostali) , pa cekaj zar nije bilo para za Sanceza, cak se i dosta nudilo ali nije hteo u Liverpul, a evo jos jedan primer, npr Xabi Alonso presao u bajern za sicu, a i dalje sa 32-33 godine je klasa za sve veznjake liverpula(mozda ne gerarda eventualno)..a igrao je za liverpul, voli liverpul, ali pre ce da radi sa gvardiolom sa mnogo trofeja, nego sa rodzersom i njegovima alenima...e to je to...za tri godine nije uspeo da izgradi svoje ime, svi znaju da je suarez proslu sezonu napravio...

avatar
Sunday, 07.12.2014
20:59

Za Vas je svaki trener los . Vama Bog ne moze da pomogne :D

avatar
Kloptothekop
Sunday, 07.12.2014
20:34

Veruj mi druze nije u liverpulu problem mentalitet,samim tim kad igras za takav klub kao sto su liverpool,mancester,arsenal moras da budes sposoban da igras najbolje sto mozes,a to je problem,ne mogu ja da ocekujem posle 3 sezone allena da ce odjednom da zaigra,problem u liverpoolu je klasa klasa i samo klasa,nece da odrese kesu fudbal ide sve vise i vise sa parama a oni stagniraju kupuju lovrena i ostale panjeve,sad su svi protvi rodzersa a igra bez dva najbitnija igraca od prosle godine,staridz i suarez znam da je prodat ali ljudi ne kapiraju da smo sada tu zapeli mnogo,napad koji je prosle sezone bio najsvetlija tacka se sveo na balotelija i borinija,da je liverpul zdravo odreagovao,doveo bi top napadaca i veruj mi sve bi bilo bolje bili bi sigurno 3. nemamo to sto smo imali prosle sezone,treba liverpool dobro da se presabere da napravi cistku na leto,tipa baloteli,borini,iago aspas,lovren,i jos neki koji su na pozajmicama od toga da se dobije nekih 40,50 miliona i da se za te pare dovede top napadac i ostalo sve imamo,a rodzersu napraviti ultimatum,napadni liga kup,budi u ligi sto bolji na leto napravi svoj tim tacnije rekonstruckiju tima i posle prvih 5 kola sledece sezone ce se sve videti,budemo li bili losi,zdravo rodzerse,i onda samo klop klop i klop :) sto se mene tice ima mnogo toga sto rodzers moze da preokrene.